Cześć. Ja miałam brazowe plamienia na samym początku ciąży. Od razu zapisałam się wizyte do gina, przepisał leki i kazał odpoczywać. Plamienie ustapilo po kilku dniach.Dziewczyny dziś przy podcieraniu zauważyłam kilka czerwonawych niteczek w śluzie, czy któraś z Was tak miała?
reklama
patkapateczka
Fanka BB :)
Ja uważam że należy jak najszybciej konsultować plamienia. Jedni twierdzą że brązowe nie jest groźne A żywa czerwona krew dopiero powinna martwić. U mnie bazowe oznaczało raz zagniezdzanie drugi rwz zatrzymanie rozwoju zarodka krwawienie krwiaka. Nie należy lekceważyć u każdej może oznaczać co innego. Lepiej skontrolować i siedzieć ze spokojna głowa.
Carenik
Ja mialam 2x. Potem zniknely.
Dziewczyny dziś przy podcieraniu zauważyłam kilka czerwonawych niteczek w śluzie, czy któraś z Was tak miała?
Liza
Loli05 tak mi przykro.......
Bardzo mi przykro ,choć boję się że i mnie moze to spotkać. Mam nadzieję że niebawem będziesz się cieszyć pięknymi dwiema kreskami.Czesc dziewczyny,dzis rano mialam jakies malutkie brazowe plamki jak sie podcieralam,bylam w szpitalu na skanie i juz serce nie bije.ciaza sie nie rozwijala,czekam teraz zeby sie rozkrecilo ale to moze .stalo sie to czego sie najbardziej obawialam czyli poronienia.zycze wam zdrowych i donoszonych ciaz.
Czaata
Bardzo mi przykro. Trzymaj się!Czesc dziewczyny,dzis rano mialam jakies malutkie brazowe plamki jak sie podcieralam,bylam w szpitalu na skanie i juz serce nie bije.ciaza sie nie rozwijala,czekam teraz zeby sie rozkrecilo ale to moze .stalo sie to czego sie najbardziej obawialam czyli poronienia.zycze wam zdrowych i donoszonych ciaz.
Smutno się zrobiło na forum
Strach jest u nas wszystkich, to niewyobrażalne
Mnie mdli od rana było dobrze a teraz mnie tak ciągnie że porażka. Jeszcze tydzień do wizyty, cieszę się a za razem boję że będzie dalej pusty pęcherzyk ale zaraz znowu się podbudowuje tym że każda ciąża się rozwijala dobrze to i teraz będzie dobrze.
U mnie na górze jest malutkie dziecko płaczę dla mamy już drugi dzień jak tylko się obudzi (pewnie zęby) mama jej chyba przyjechała na pomoc, ja się śmieje do M że to tak dla przypomnienia co nas czeka ale tak prawdę mówiąc nie mogę się tego doczekać... I mam nadzieję że się wszyscy tego doczekamy
Czaata trzymam kciuki mocno
Czoperka jedź sprawdź lepiej!
Strach jest u nas wszystkich, to niewyobrażalne
Mnie mdli od rana było dobrze a teraz mnie tak ciągnie że porażka. Jeszcze tydzień do wizyty, cieszę się a za razem boję że będzie dalej pusty pęcherzyk ale zaraz znowu się podbudowuje tym że każda ciąża się rozwijala dobrze to i teraz będzie dobrze.
U mnie na górze jest malutkie dziecko płaczę dla mamy już drugi dzień jak tylko się obudzi (pewnie zęby) mama jej chyba przyjechała na pomoc, ja się śmieje do M że to tak dla przypomnienia co nas czeka ale tak prawdę mówiąc nie mogę się tego doczekać... I mam nadzieję że się wszyscy tego doczekamy
Czaata trzymam kciuki mocno
Czoperka jedź sprawdź lepiej!
reklama
Podziel się: