reklama
akrimjoch
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny. Witam nowe i gratuluje.
@Klaudia555 termin zostaje na razie ten sam 1.10. Gin powiedziala ze zobaczymy po prenatalnych.
@patkapateczka chyba ja napedzilam taka atmosfere wczoarj. Przepraszam. Wszystko bedzie dobrze.
Ginka mowila ze to normalne ze objawy mijaja.
Agata_20 ale najwaznijsze ze dziadzia ok. Ale wspolczuje, w koncu sie to musi skonczyc.
Ja zjadlam sniadanie dopiero. Wstalam przed 11. Noc jak zwykle przerywana na czytanie czy lezenie plackiem az zasne. A juz myslalam ze dzis chociaz pospie bo juz bez nerwow. Chyba mi sie jakis niespacz nocny szykuje i sie mam przyzwyczaic;P tfu tfu
@Klaudia555 termin zostaje na razie ten sam 1.10. Gin powiedziala ze zobaczymy po prenatalnych.
@patkapateczka chyba ja napedzilam taka atmosfere wczoarj. Przepraszam. Wszystko bedzie dobrze.
Ginka mowila ze to normalne ze objawy mijaja.
Agata_20 ale najwaznijsze ze dziadzia ok. Ale wspolczuje, w koncu sie to musi skonczyc.
Ja zjadlam sniadanie dopiero. Wstalam przed 11. Noc jak zwykle przerywana na czytanie czy lezenie plackiem az zasne. A juz myslalam ze dzis chociaz pospie bo juz bez nerwow. Chyba mi sie jakis niespacz nocny szykuje i sie mam przyzwyczaic;P tfu tfu
Loli05
Czesc dziewczyny,dzis rano mialam jakies malutkie brazowe plamki jak sie podcieralam,bylam w szpitalu na skanie i juz serce nie bije.ciaza sie nie rozwijala,czekam teraz zeby sie rozkrecilo ale to moze .stalo sie to czego sie najbardziej obawialam czyli poronienia.zycze wam zdrowych i donoszonych ciaz.
Loli tak mi przykroCzesc dziewczyny,dzis rano mialam jakies malutkie brazowe plamki jak sie podcieralam,bylam w szpitalu na skanie i juz serce nie bije.ciaza sie nie rozwijala,czekam teraz zeby sie rozkrecilo ale to moze .stalo sie to czego sie najbardziej obawialam czyli poronienia.zycze wam zdrowych i donoszonych ciaz.
Czoperka
Na pewno to nie od bielizny. Teraz jak się podcierałam to też jedna była, taka bardzo blada, niezauważalna prawie.Czoperka a może to nie krew. Może masz czerwoną bielizne. Sprawdzałaś tak dokładnie?
Loli05 biedactwo. Przytulam i bardzo współczuję . Bardzo mi przykro.
Czoperka
Bardzo mi przykro kochanaCzesc dziewczyny,dzis rano mialam jakies malutkie brazowe plamki jak sie podcieralam,bylam w szpitalu na skanie i juz serce nie bije.ciaza sie nie rozwijala,czekam teraz zeby sie rozkrecilo ale to moze .stalo sie to czego sie najbardziej obawialam czyli poronienia.zycze wam zdrowych i donoszonych ciaz.
patkapateczka
Spróbuj może skonsultować się ze swoim lekarzem, myślę że warto sprawdzić u lekarza i nie zwlekać za długo.Na pewno to nie od bielizny. Teraz jak się podcierałam to też jedna była, taka bardzo blada, niezauważalna prawie.
Loli tak mi przykro trzymaj się kochana ściskam :*
reklama
Podziel się: