Oj tak, zamartwianie na okrągło.. Z tym płaczem to też coś o tym wiem.W żadnej ciąży nie miałam takich problemów, więc się nastawiam że jest dobrze.
Właśnie się dodzwoniłam i zapisałam na 19 kwiecień i według obliczeń tej pani jestem w 5 tygodniu i 4 dni i tak mi pokazuje aplikacja flo a reszta ciąża + i preglife 5t2d
Kasik ile my się namartwimy tych ciążach później jak się urodzą to głowa mała stoję i ryczę, tak we mnie hormony wariuja
reklama
G
gość17
Gość
Ja wam szczerze napiszę,że tak nie liczę dokładnie bo tak z okresu inaczej, na izbie trochę inaczej i teraz z 25 też inaczej. W poniedziałek usłyszałam że równo 8 tydzień i jak sobie myślę że pod koniec marca skończę pierwszy trymestr to szok
Kochana to prenatalne, kolejna wizyta by zobaczyć co się dzieje u maluszka 12 marcaWedług aplikacji u mnie jest 8t2d, według lekarza równy 8t, także rozbieżność nieduża, co wynika z różnych metod obliczania. [emoji3526]
I już się tak nie stresuj. Ale lekarza późno masz.
Czaata
Fanka BB :)
Aaa, chyba że tak [emoji16]Kochana to prenatalne, kolejna wizyta by zobaczyć co się dzieje u maluszka 12 marca
Ja prenatalne mam 30.03.
Ja siedzę w kuchni i robię ciasto dla syna na potańcówkę w szkole ciasto nazywa się maxi King, robił ktoś będzie smakować dla nastolatków a to niezłe łasuchy
Ciekawe jak tam w pracy, dyskusje to pewnie już dobre na mój temat, nawet nie wiecie jak ja się cieszę że zakończyła tam swoją kadencję i już tam nie wrócę, wolę pracę gdzie doceniają ludzi a nie człowiek czuje się jak w kołchozie. Każdy uważa że to gorszy zakład niż w Auschwitz, ale niestety wszyscy pracują bo tu na Mazurach to z pracą ciężko, może nie co z pracą ale o lepszą płatna .
Ciekawe jak tam w pracy, dyskusje to pewnie już dobre na mój temat, nawet nie wiecie jak ja się cieszę że zakończyła tam swoją kadencję i już tam nie wrócę, wolę pracę gdzie doceniają ludzi a nie człowiek czuje się jak w kołchozie. Każdy uważa że to gorszy zakład niż w Auschwitz, ale niestety wszyscy pracują bo tu na Mazurach to z pracą ciężko, może nie co z pracą ale o lepszą płatna .
Poproszę o przepis na to ciastoJa siedzę w kuchni i robię ciasto dla syna na potańcówkę w szkole ciasto nazywa się maxi King, robił ktoś będzie smakować dla nastolatków a to niezłe łasuchy
Ja dopiero jem śniadanie, jajecznice sobie zrobiłam zaraz się biorę za sprzątanie.
Czaata
Ja niestety siedzę w pracy.Ja siedzę w kuchni i robię ciasto dla syna na potańcówkę w szkole ciasto nazywa się maxi King, robił ktoś będzie smakować dla nastolatków a to niezłe łasuchy
Na pewno pyszne Ciasto, ale aktualnie niestety nie na mój żołądek. [emoji17]
To jest ciasto z aplikacji przepisy pl. Może zobaczysz, bo tak to bym mogła Ci zrobić skriny pobralam sobie by mieć jakąś inspiracje na obiady bo mam już pustkę w głowie. Wczoraj robiłam tortille obrzarlam się, a dzisiaj o 6:30 zjadłam jeszcze jedna więc mnie trzymaPoproszę o przepis na to ciasto
Ja dopiero jem śniadanie, jajecznice sobie zrobiłam zaraz się biorę za sprzątanie.
Zaraz polecę z córką do lekarza, bo kaszle mi miała antybiotyk i dalej kaszel jest a może i nawet gorszy
U mnie słodkie na pierwszym miejscu, później reszta ja zjem śledzie ale i tak zagruze słodkimJa niestety siedzę w pracy.
Na pewno pyszne Ciasto, ale aktualnie niestety nie na mój żołądek. [emoji17]
reklama
Czaata
U mnie niestety od 3 tygodni jest problem z jedzeniem, bo na nic ochoty nie mam, a do tego okropne całodzienne mdłości, których nie da się niczym nawet zmniejszyć.U mnie słodkie na pierwszym miejscu, później reszta ja zjem śledzie ale i tak zagruze słodkim
Podziel się: