reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

W żadnej ciąży nie miałam takich problemów, więc się nastawiam że jest dobrze.
Właśnie się dodzwoniłam i zapisałam na 19 kwiecień i według obliczeń tej pani jestem w 5 tygodniu i 4 dni i tak mi pokazuje aplikacja flo a reszta ciąża + i preglife 5t2d
Kasik ile my się namartwimy tych ciążach później jak się urodzą to głowa mała :) stoję i ryczę, tak we mnie hormony wariuja :)
Oj tak, zamartwianie na okrągło.. Z tym płaczem to też coś o tym wiem.

reklama
Ja wam szczerze napiszę,że tak nie liczę dokładnie bo tak z okresu inaczej, na izbie trochę inaczej i teraz z 25 też inaczej. W poniedziałek usłyszałam że równo 8 tydzień i jak sobie myślę że pod koniec marca skończę pierwszy trymestr to szok

Ja siedzę w kuchni i robię ciasto dla syna na potańcówkę w szkole :D ciasto nazywa się maxi King, robił ktoś będzie smakować dla nastolatków :) a to niezłe łasuchy :)
Ciekawe jak tam w pracy, dyskusje to pewnie już dobre na mój temat, nawet nie wiecie jak ja się cieszę że zakończyła tam swoją kadencję i już tam nie wrócę, wolę pracę gdzie doceniają ludzi a nie człowiek czuje się jak w kołchozie. Każdy uważa że to gorszy zakład niż w Auschwitz, ale niestety wszyscy pracują bo tu na Mazurach to z pracą ciężko, może nie co z pracą ale o lepszą płatna .

Ja siedzę w kuchni i robię ciasto dla syna na potańcówkę w szkole :D ciasto nazywa się maxi King, robił ktoś będzie smakować dla nastolatków :) a to niezłe łasuchy :)
Ciekawe jak tam w pracy, dyskusje to pewnie już dobre na mój temat, nawet nie wiecie jak ja się cieszę że zakończyła tam swoją kadencję i już tam nie wrócę, wolę pracę gdzie doceniają ludzi a nie człowiek czuje się jak w kołchozie. Każdy uważa że to gorszy zakład niż w Auschwitz, ale niestety wszyscy pracują bo tu na Mazurach to z pracą ciężko, może nie co z pracą ale o lepszą płatna .
Poproszę o przepis na to ciasto :)

Ja dopiero jem śniadanie, jajecznice sobie zrobiłam :D zaraz się biorę za sprzątanie.

Ja niestety siedzę w pracy.
Na pewno pyszne Ciasto, ale aktualnie niestety nie na mój żołądek. [emoji17]

Poproszę o przepis na to ciasto :)

Ja dopiero jem śniadanie, jajecznice sobie zrobiłam :D zaraz się biorę za sprzątanie.
To jest ciasto z aplikacji przepisy pl. Może zobaczysz, bo tak to bym mogła Ci zrobić skriny :) pobralam sobie by mieć jakąś inspiracje na obiady bo mam już pustkę w głowie. Wczoraj robiłam tortille obrzarlam się, a dzisiaj o 6:30 zjadłam jeszcze jedna więc mnie trzyma 8-)
Zaraz polecę z córką do lekarza, bo kaszle mi miała antybiotyk i dalej kaszel jest a może i nawet gorszy :no2:

reklama
U mnie słodkie na pierwszym miejscu, później reszta :-) :) ja zjem śledzie ale i tak zagruze słodkim :laugh2:
U mnie niestety od 3 tygodni jest problem z jedzeniem, bo na nic ochoty nie mam, a do tego okropne całodzienne mdłości, których nie da się niczym nawet zmniejszyć. :(

Do góry