reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

W ciagu 9 dni rozwinal sie z bialej kropi (woreczka zoltkowego)do 0.61mm,chyba nie tak zle.i serce bije normalnie.mam nadzieje ze sie bedzie dalej rozwijac i nadrobi

reklama
W ciagu 9 dni rozwinal sie z bialej kropi (woreczka zoltkowego)do 0.61mm,chyba nie tak zle.i serce bije normalnie.mam nadzieje ze sie bedzie dalej rozwijac i nadrobi
Ważne jest też bicie serduszka i że bije normalnie nie zamartwiaj się wiem ciężko ale kilka głębokich wdechow może jakiś filmik przed snem. Trzymam kciuki że wszystko będzie dobrze

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa. :)
Aktualnie 7t6d, jedno usg za mną kolejne we wtorek, serduszko bije, zobaczymy jak będzie dalej. Ze względu na dwa poronienia aktualnie biorę duphaston, clexane i acard i jestem dobrej myśli. ☺️
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa. :)
Aktualnie 7t6d, jedno usg za mną kolejne we wtorek, serduszko bije, zobaczymy jak będzie dalej. Ze względu na dwa poronienia aktualnie biorę duphaston, clexane i acard i jestem dobrej myśli. ☺️
Pozdrawiam
Cześć trzymam kciukasy najważniejsze pozytywne nastawienie.

@Loli05 kochana, wiem że sie stresujesz, ale najważniejsze że serducho bije! Rzeczywiście musiała Ci sie owulacja przesunąć, zanim to sie zapłodniło i może też długo zagnieżdżało. Mam nadzieje że jutro wstaniesz bez stresu i z radością ;)

@Czaata hej witaj :) rozgość się ;)

@Loli05 u mnie w 6t4d było 0.69 cm, więc myślę, że jest naprawdę ok, nie stresuj się, bo nie wpływa to dobrze na Ciebie i maluszka. [emoji3526]

W pierwszej ciąży z pamięci wiedziałam który to tydzień i co tydzien czytałam nowy rozdział o rozwoju, wiedziałam co się w danym miesiącu rozwija itp. W drugiej czasami zdarzyło mi się zapomnieć, a książkę przeczytałam raz jeszcze. Teraz nie mam kiedy czytać, no bo w sumie po co [emoji12]. Jak @Czaata napisała ile jest w ciąży, to aż musiałam wejść na aplikacje by sprawdzić ile to ja jestem [emoji28] lol

reklama
Witam
U mnie dziś 8+3

Loli kochana ja miałam om 1 stycznia i u mnie z wyliczeń wychodzi termin 8 październik a ginekolog dopiero mi termin wyliczy 11 marca. U Ciebie na pewno po tym clo nastąpiło jakieś przesunięcie. Ładnie się dzidziuś rozwija także się nie przejmuj :)

Czata witaj i rozgość się u nas :)

Matkaroku kciuki za dzisiejszą wizytę!

Do góry