reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

W żadnej ciąży nie miałam takich problemów, więc się nastawiam że jest dobrze.
Właśnie się dodzwoniłam i zapisałam na 19 kwiecień i według obliczeń tej pani jestem w 5 tygodniu i 4 dni i tak mi pokazuje aplikacja flo a reszta ciąża + i preglife 5t2d
Kasik ile my się namartwimy tych ciążach później jak się urodzą to głowa mała :) stoję i ryczę, tak we mnie hormony wariuja :)
Oj tak, zamartwianie na okrągło.. Z tym płaczem to też coś o tym wiem.

reklama
Ja wam szczerze napiszę,że tak nie liczę dokładnie bo tak z okresu inaczej, na izbie trochę inaczej i teraz z 25 też inaczej. W poniedziałek usłyszałam że równo 8 tydzień i jak sobie myślę że pod koniec marca skończę pierwszy trymestr to szok

Ja siedzę w kuchni i robię ciasto dla syna na potańcówkę w szkole :D ciasto nazywa się maxi King, robił ktoś będzie smakować dla nastolatków :) a to niezłe łasuchy :)
Ciekawe jak tam w pracy, dyskusje to pewnie już dobre na mój temat, nawet nie wiecie jak ja się cieszę że zakończyła tam swoją kadencję i już tam nie wrócę, wolę pracę gdzie doceniają ludzi a nie człowiek czuje się jak w kołchozie. Każdy uważa że to gorszy zakład niż w Auschwitz, ale niestety wszyscy pracują bo tu na Mazurach to z pracą ciężko, może nie co z pracą ale o lepszą płatna .

Ja siedzę w kuchni i robię ciasto dla syna na potańcówkę w szkole :D ciasto nazywa się maxi King, robił ktoś będzie smakować dla nastolatków :) a to niezłe łasuchy :)
Ciekawe jak tam w pracy, dyskusje to pewnie już dobre na mój temat, nawet nie wiecie jak ja się cieszę że zakończyła tam swoją kadencję i już tam nie wrócę, wolę pracę gdzie doceniają ludzi a nie człowiek czuje się jak w kołchozie. Każdy uważa że to gorszy zakład niż w Auschwitz, ale niestety wszyscy pracują bo tu na Mazurach to z pracą ciężko, może nie co z pracą ale o lepszą płatna .
Poproszę o przepis na to ciasto :)

Ja dopiero jem śniadanie, jajecznice sobie zrobiłam :D zaraz się biorę za sprzątanie.

Ja niestety siedzę w pracy.
Na pewno pyszne Ciasto, ale aktualnie niestety nie na mój żołądek. [emoji17]

Poproszę o przepis na to ciasto :)

Ja dopiero jem śniadanie, jajecznice sobie zrobiłam :D zaraz się biorę za sprzątanie.
To jest ciasto z aplikacji przepisy pl. Może zobaczysz, bo tak to bym mogła Ci zrobić skriny :) pobralam sobie by mieć jakąś inspiracje na obiady bo mam już pustkę w głowie. Wczoraj robiłam tortille obrzarlam się, a dzisiaj o 6:30 zjadłam jeszcze jedna więc mnie trzyma 8-)
Zaraz polecę z córką do lekarza, bo kaszle mi miała antybiotyk i dalej kaszel jest a może i nawet gorszy :no2:

reklama
U mnie słodkie na pierwszym miejscu, później reszta :-) :) ja zjem śledzie ale i tak zagruze słodkim :laugh2:
U mnie niestety od 3 tygodni jest problem z jedzeniem, bo na nic ochoty nie mam, a do tego okropne całodzienne mdłości, których nie da się niczym nawet zmniejszyć. :(

Do góry