reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Wczoraj wieczorem wzięłam dzieci na wrotki. Moja półtoraroczna córeczka mnie mega zaskoczyła. Męczyła się przez godzinę w nich i nie poddała. Całkiem nieźle jej szło. Wszyscy przychodzili gratulować, albo bili jej brawo [emoji23] ona praktykowała na części z dywanem, a synek pomykał na parkiecie. Pękam z dumy [emoji33][emoji23]

reklama
Ja mam w domu Filip i Nikodem. A mówię Fifi i Nikuś. Trzecie, jak syn to...jeszcze nie wiem choc mam 2 lub 3 typy. Jak córka to mam z 50 typów ;P

@25_pixels ej a co oni Ci robią na aż tak częstych wizytach u lekarza w ciąży? Bo ja nie umiem pojąć. Oni czekają na szybsze tętno dzidzi, czy po prostu tak musisz chodzić tam ?

@25_pixels ej a co oni Ci robią na aż tak częstych wizytach u lekarza w ciąży? Bo ja nie umiem pojąć. Oni czekają na szybsze tętno dzidzi, czy po prostu tak musisz chodzić tam ?

Mam pewne problemy zdrowotne i muszę chodzić często z tego względu, że mnie i dziecko muszą monitorować. Minimalnie raz w tygodniu. Ale nie jest to ciąża zagrożona, mimo, że pewne rzeczy stanowią zagrożenie. Narazie tyle ci jestem w stanie powiedzieć, dopóki jesteśmy na otwartym. W poprzedniej ciąży wizyty były również częste. Mniej więcej raz do dwóch razy w tygodniu, czasami co drugi dzień. Dodatkowo młoda miała arytmię i cały czas ją monitorowali, wysyłali nas na specjalne badania. Teraz serduszko narazie zbyt wolno bije. Ale to wczesna ciąża i powiedzieli mi żeby się nie matrwić narazie. Jutro mam kolejną wizytę. Stres jest.

No to raczej chyba tak . Ale np. u mojej koleżanki bardzo długo nic nie było widać tak były ułożone dzieci.
A weź policz tą swoją betę bo jak wychodziła razy dwa to wszystko jest możliwe ;)
A jak ja przeliczyć ja tylko raz zrobiłam po plamieniu i wyszła jak mi się wydawała jakaś duża. Ja z blizniakami mam często kontakt tyle że u męża siostry co nie ma zemna nic wspólnego.

reklama
A jak ja przeliczyć ja tylko raz zrobiłam po plamieniu i wyszła jak mi się wydawała jakaś duża. Ja z blizniakami mam często kontakt tyle że u męża siostry co nie ma zemna nic wspólnego.
Bo jak jest ciąża blizniacza to nie liczy się 60% tylko 120 % czyli od poprzedniego wyniku musisz dodać 120% i zobaczysz czy wynik jest zbliżony

Do góry