reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Przyjechałam do rodziców. Zjadłam gotowy obiad a teraz leżę a babcia bawi się z wnukami - idealnie :)
Ja dziś 4 mini pączusie własnej roboty :)
Jak będzie dziewuszka to będzie Gaja [emoji7]

@25_pixels moim zdaniem to już kwestia priorytetów :) niektóre dziewczyny żyją pracą, inne żyją domem. I nic nie jest ani lepsze ani gorsze. A państwo nas tak doi z kasy że nie miałabym żadnych wyrzutów żeby iść na l4 :)

reklama
Witam, ja po wizycie, maluszek rośnie, 3.9 już ma, i serduszko widziałam ❤️
Wiek ciąży zgadza się z tym co na usg także, karta ciazy założona i następna wizyta 28 marca :)
IMG_20190228_162136.jpg

Co do pączków, ani jednego nie zjadłam, za to zjadłam faworki, ogólnie schudłam 1kg, także mdłości przynoszą efekty heh....

Imiona... Dla mnie to jeszcze abstrakcja :)

@Matkaroku to nie wstyd przyznać się, że się czegoś nie rozumie. Mi już teraz rzadko zdarzają się takie momenty, ale czasami jakaś rzadka fachowa nazwa medyczna wyskoczy, której jeszcze nie znam po angielsku i prosto z mostu mówię: jestem dwujęzyczna, wyjaśnij mi o co chodzi, bo po polsku na bank wiem co to jest [emoji12] mamy polskich lekarzy, ale nie chce mi się do nich jeździć, daleko. Lubię być w grupie lekarzy i jak idę na cesarkę znam wszystkich. A Polacy często mają swoje praktyki bez grup i przy porodzie może jej/jego nie być z tego względu, że w tym samym czasie jest zazwyczaj kilka porodów jej/jego pacjentki w dwóch różnych szpitalach. Wredna jestem [emoji12] lubię uwagę skupiać tylko na sobie [emoji23]

@Czoperka na bank nie płacisz takich podatków jak ja [emoji12] mam wrażenie, że ja głównie na podatki robię [emoji12] teraz nam znowu za dom i teren podnieśli. Trzy kafle$$$ [emoji383][emoji385] także ten...
Aaa i jeszcze dodam Trump potrzebuje na mur. A podkopy pod ziemią i tak na kilometry są...

Ostatnia edycja:
@25_pixels oo Liliana to jedno z moich typów teraz ;) a drugie to Wojtek Ale zobaczymy bo syn cała ciążę miał być Aleksander a w ostatnim miesiącu zmieniliśmy na Sebastian i Tak zostało :)
u mnie dziś zjedzone 2 pączki sklepowe i 3 domowej roboty ;)

reklama
@gaga92 mi się zawsze podobało Sophie lub Victoria ale za dużo ich tutaj. I straciły urok. Potem w drugiej ciąży spodobało mi się Emma, ale ta sama sytuacja. Gdzie nie pójdę to dziewczyna ma na imię Emma. Zdecydowaliśmy się na Liliannę. Przed dwa n bardziej nam się podobało i nagle słyszę, że w Polsce to bardzo popularne imię [emoji23]

Do góry