reklama
G
gość17
Gość
Jest szansa na bliźniaki? doktor to powiedziała na podstawie pęcherzyka czy jak?ja miałam cicha nadzieję może dlatego że sama jestem z bliźniakówJuż po wizycie pęcherzyk mierzy 6,6 mm ciąża w macicy 12 marca idę na kolejne usg by usłyszeć serduszko A najlepsze jest to że pani doktor sprawdzi usg czy nie jest nas więcej
Dziękuję za kciuki
Ja robiłam betę w 11dniu po owulacji więc nic nie było, moja beta wynosiła 2,9, więc można nawet powiedzieć że ciąży wcale nie było. Po kilku dniach mnie tknelo by zrobić test to było 4-5 dni przed @ i dopiero wyszły dwie kreski. Ja z tą ciąża mnoga się śmieje też brałam przed pierwszym dzieckiem hormony i również nic, więc szansa na bliźniaki zbyt niska tym bardziej że u nas ich nie ma, no tam w dalszej rodzinie.Ja 9 lat na hormonach i jedno. A w necie pisze ze to mit i wzrasta prawdopodobienstwo co najwyzej o 2-3%. I bete bys miala ogromna. A z tego co pamietam mialas taka w normie. Ile razy robilas?
Carenik
Fanka BB :)
Z drugiej strony fajnie miec blizniaki!Ja robiłam betę w 11dniu po owulacji więc nic nie było, moja beta wynosiła 2,9, więc można nawet powiedzieć że ciąży wcale nie było. Po kilku dniach mnie tknelo by zrobić test to było 4-5 dni przed @ i dopiero wyszły dwie kreski. Ja z tą ciąża mnoga się śmieje też brałam przed pierwszym dzieckiem hormony i również nic, więc szansa na bliźniaki zbyt niska tym bardziej że u nas ich nie ma, no tam w dalszej rodzinie.
Choc ja bym nie chciala. No chyyyyyba ze dwie dziewczynki hehehe.
Matkaroku
Gratulacje Amica trzymam kciuki za kolejną wizytę 12 marca
Podczytuje was, ale nie mam siły sie dziś udzielać. Kiepsko sie czuje, a po pączkach to zaraz żygne. Do tego piersi mnie tak rozbolały, choć bolały już wczesniej, że nie moge rąk do góry podnosić, tak ciągnie od brodawek. Ehh, jutro wizyta ! Już sie stresuje...masakra.
Podczytuje was, ale nie mam siły sie dziś udzielać. Kiepsko sie czuje, a po pączkach to zaraz żygne. Do tego piersi mnie tak rozbolały, choć bolały już wczesniej, że nie moge rąk do góry podnosić, tak ciągnie od brodawek. Ehh, jutro wizyta ! Już sie stresuje...masakra.
No powiedziała to w ten sposób że na następnej wizycie zobaczymy czy są bliźniaki. Ja się zaśmiałam co nie chciała by pani hheheh jak się już to speni to ja już nic nie będę mówić zamilkne, chyba że jakieś marzenia to że z bliźniakami to jedno, a było jeszcze tak że w wieku 30 lat się rozstaje z nim i tak się stało po tym powiedziałam że znajdę wspaniałego następnego mężczyznę i wezmę z nim ślub kościelny i wszystko idzie ku temuJest szansa na bliźniaki? doktor to powiedziała na podstawie pęcherzyka czy jak?ja miałam cicha nadzieję może dlatego że sama jestem z bliźniaków
patkapateczka
reklama
No na moje oko to ja też widzę dwojeU mnie mąż się śmieje że będą bliźniaki on twierdzi że ma przeczucie w 6t beta wynosiła 40tys A na usg on widzi 2w1. I jak tu go sprowadzić na ziemię
Podziel się: