reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Imie Diana piękne ;)
@25_pixels aha, mam nadzieje że to nic poważnego. No i mam nadzieje ze kiedyś dowiem sie wiecej. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ;)

Jutro wizyta ktòrej ponad 2 tyg nie mogłam sie doczekać a teraz... tak sie stresuje że szok. I nie chce mi sie wcale na nią iść. Troche sie boje bo to po niemiecku i jak coś nie tak, jakieś skomplikowane stwierdzenie medyczne to nie zrozumiem. Albo nie zobacze serduszka ;(

reklama
Pozdrowienia z parku. Miałam luz i pospacerowalam w południe. A później zamawialam mamie książkę która miała odbiór u mnie w miescie gdzie lepiej zajść piechota bo z autem koszmar o tej porze. Licznik kroków w tel pokazuje 11km
A ja czuję się bosko. Co prawda prawie zboczylam do mcD ale była kolejka i wracam spacerem na obiad do domku :)

Imie Diana piękne ;)
@25_pixels aha, mam nadzieje że to nic poważnego. No i mam nadzieje ze kiedyś dowiem sie wiecej. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ;)

Jutro wizyta ktòrej ponad 2 tyg nie mogłam sie doczekać a teraz... tak sie stresuje że szok. I nie chce mi sie wcale na nią iść. Troche sie boje bo to po niemiecku i jak coś nie tak, jakieś skomplikowane stwierdzenie medyczne to nie zrozumiem. Albo nie zobacze serduszka ;(
Nie stresuj się będzie dobrze! nic ci nie dolega? Więc dzidziuś rośnie :)

Pozdrowienia z parku. Miałam luz i pospacerowalam w południe. A później zamawialam mamie książkę która miała odbiór u mnie w miescie gdzie lepiej zajść piechota bo z autem koszmar o tej porze. Licznik kroków w tel pokazuje 11km
A ja czuję się bosko. Co prawda prawie zboczylam do mcD ale była kolejka i wracam spacerem na obiad do domku :)
Super, ja wczoraj wymarzyłam sobie zapiekanke, są u nas takie własnej roboty od pamietnych lat i po pracy musiałam po nią pojechać :)

A ja zapytałam na pierwszej wizycie czy ludzik jest jeden, Pani doktor się uśmiechnęła ale powiedziała że jeden:) w rodzinie nie mamy bliźniąt ale np.jak bratowa była w ciąży to początkowo na usg były dwa pęcherzyki, potem jeden zniknął, podobno często tak bywa.
Dziewczyny ile dziś macie pączków na koncie? Ja już 3....., coś czuję że ta ciąża będzie inna..... W pierwszej przytylam 9kg, wogole nie czułam że jestem w ciąży a teraz....oj muszę się pilnowac:)

A ja zapytałam na pierwszej wizycie czy ludzik jest jeden, Pani doktor się uśmiechnęła ale powiedziała że jeden:) w rodzinie nie mamy bliźniąt ale np.jak bratowa była w ciąży to początkowo na usg były dwa pęcherzyki, potem jeden zniknął, podobno często tak bywa.
Dziewczyny ile dziś macie pączków na koncie? Ja już 3....., coś czuję że ta ciąża będzie inna..... W pierwszej przytylam 9kg, wogole nie czułam że jestem w ciąży a teraz....oj muszę się pilnowac:)
Ja 7 hahah :D

Ja z imion na razie tak bardzo wstępnie wybrałam dla dziewczynki Amelia, Nikola, Maja a dla chłopca Kacper lub Antoś.

Jej jak mi się po wszystkim odbija [emoji87] co bym nie zjadła czy nie wypiła to po prostu.. Oddźwięk jak po wypiciu co najmniej litra Pepsi [emoji1787]

Ja mam Mikołaja i Gallę [emoji3526] a teraz czuję, że to będzie chłopiec i.. Leon [emoji7]

Cześć mamy, jestem w 8 tygodniu i bardzo się boję męczą mnie mdłości czasem wymioty. Miewam też bóle podbrzusza takie promieniujace do pachwin przy np kaszlu. Ale to raczej więzadła bo samoistnie mnie nie boli. Czasem mam wrażenie że zaraz dostanę okresu staraliśmy się z mężem o dziecko dwa lata i w końcu się udało ❤️ to musi skończyć się dobrze

reklama
Ja wybierałam głównie dla dziewczynki żeby zaczarowac :D Emilia, Amelia, Julia a chłopiec to nie mam pojęcia. Zgodnie z rodzinnym wyczekiwaniem chłopca który okazywał się być moja siostra, mną a potem siostrzenica- musi być Kubus ale może jeszcze Aleksander albo Maksymilian

Do góry