Cześć wszystkim ! I ja dołączam do forum mam 29 lat, obecnie wg OM 7+2, ale wg usg ciaza młodsza, bo 6+4. Pierwsza ciąża niestety bez powodzenia , ale wierzymy, ze teraz wszystko będzie ok. Wczoraj byłam na drugiej wizycie (na pierwszej widziałam tylko pęcherzyk) i jest bijące serduszko . Kolejna wizyta za 3-4 tygodnie, także muszę czekać cierpliwie.
reklama
Witamy na forumCześć wszystkim ! I ja dołączam do forum mam 29 lat, obecnie wg OM 7+2, ale wg usg ciaza młodsza, bo 6+4. Pierwsza ciąża niestety bez powodzenia , ale wierzymy, ze teraz wszystko będzie ok. Wczoraj byłam na drugiej wizycie (na pierwszej widziałam tylko pęcherzyk) i jest bijące serduszko . Kolejna wizyta za 3-4 tygodnie, także muszę czekać cierpliwie.
Trzymam kciuki żeby było dobrze i gratuluję serduszka
Czoperka
Fanka BB :)
Uff jak dobrze to mamy ten sam termin!8+5
Cześć witam się po wczorajszej wizycie[emoji3526]
U nas wszystko dobrze, ciąża mlodsza o 4 dni więc dziś jest 8+5
Wyczekane serduszko widziałam a nawet słyszałam. Nasz czlowieczek ma 2cm
Bardzo się cieszę i już na dobre dołączam do forum. Termin przesunął się na 5 października[emoji3526]pozniej nadrobię co napisalyscie[emoji3526]
patkapateczka
Gratulacje ❤Cześć wszystkim ! I ja dołączam do forum mam 29 lat, obecnie wg OM 7+2, ale wg usg ciaza młodsza, bo 6+4. Pierwsza ciąża niestety bez powodzenia , ale wierzymy, ze teraz wszystko będzie ok. Wczoraj byłam na drugiej wizycie (na pierwszej widziałam tylko pęcherzyk) i jest bijące serduszko . Kolejna wizyta za 3-4 tygodnie, także muszę czekać cierpliwie.
Reinaquemira
Początkująca w BB
Na szczęście dzisiaj już nic się nie dziejeAha. No oby plamienie było z nadżerki
patkapateczka
Warto zapytać wtedy spokojniej coś wziąść jak lekarz powie to osobiście. Mi na niskie ciśnienie polecił filiżankę kawki Ale ja jej nie lubię natomiast na ból głowy jeśli już nic nie pomaga i ciężko mi wytrzymać to tabletkę paracetamolu.Właśnie bałam się coś brać ale chyba nie dam rady... Już trzeci dzień się męczę a tak boli ze nic nie jestem w stanie zrobić, leżenie nie pomaga, picie wody, okłady, nic. A ciśnienie zawsze mam niskie, w ciąży jeszcze bardziej, ale zapytam jeszcze o to na wizycie.
Matkaroku
To moje trzecie dziecko a pierwsza wizyta w tej ciążyJa w pierwszej ciazy na pierwszej wizycie zobaczylam od razu serdycho <3
Klaudia555
@Keejti-93 GRATULACJE
reklama
Carenik
Wiem. Ja w pierwszej ciazy tak gnalam za zyciem ze zauwazylam w 8/9tygodniu [emoji1787]To moje trzecie dziecko a pierwsza wizyta w tej ciąży
Podziel się: