Carenik
Fanka BB :)
28 pazdziernik i takie usg?! :-O ja data na 18 pazdziernik robione tydzien temu i nie było nic... -.-, wiec na pewno nie mniej jak piszesz.Z OM 28 październik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
28 pazdziernik i takie usg?! :-O ja data na 18 pazdziernik robione tydzien temu i nie było nic... -.-, wiec na pewno nie mniej jak piszesz.Z OM 28 październik
Głowa do gory! tez rano mialam depresje. Snilo mi siwsię zwe robilam bete i byla zadna... i ze pozamiatane. Nastroj wisielczy, ale w pracy troche sie rozruszalam.4+1
Dziewczyny u mnie dzisiaj podły nastrój, pogoda do d..., brzuch boli. Nie poszłam do pracy, zostałam w domu i cały dzień jakieś złe przeczucia ale odebrałam właśnie betę z rana i wynik163 (przedwczoraj 50). Już mi dużo lepiej
No ja się nie znam synka najmłodszego w 5tc też tak w sumie wyglądało więc mozliwe ze masz racje, czekam na pierwsze usg z serduszkiem i wtedy termin pewnie będzie wyliczony fajnie a z 27.10 mam najstarsza córkę28 pazdziernik i takie usg?! :-O ja data na 18 pazdziernik robione tydzien temu i nie było nic... -.-, wiec na pewno nie mniej jak piszesz.Zobacz załącznik 945243
No masz szczezcie ze mama zna sie na tym,u mnie byl maz tzn siedzial 10h przy moim lozku trzymal mnie za reke i mnie wkurzal bo baba mu kazala podawac mi gaz a mi ten gaz nie pomagal a on dalej mi ta rurke wpychal to sobie gryzak z niej zrobilam bo juz nie mialam sil do niegoA ja sobie nie wyobrażam rodzić z facetem. Przy obu moich poprzednich porodach była moja mama [emoji16] Była pielęgniarką, połowę personelu szpitala wykształciła i zna, no i ufam jej całkowicie.
A ja sobie nie wyobrażam rodzić z facetem. Przy obu moich poprzednich porodach była moja mama [emoji16] Była pielęgniarką, połowę personelu szpitala wykształciła i zna, no i ufam jej całkowicie.
Dziękuję, że tak o mnie myślicie@Carenik no no betka rośnie jak na drożdżach !
@październikowe_love no już myślałam, że przepadłaś! Obyś przestała plamić, na pewno Cie to stresuje ;(
Ja też czuje często podbrzusze. Ale zdarzały mi sie dni, że prawie wcale. Jednak teraz jak wrociłam do pracy to czuje bardzo zwlaszcza wieczorem.