reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
8+2
@październikowe_love super wiadomosci:)
ja mialam cc na cito ale maz byl przy mnie. Teraz bym chciala sn ale czuje ze jak zwykle wyjdzie cc. Majac 22 lata mialam skracana szyjke macicy z powodu duzej nadzerki i to moze byc powod ze sie nie bedzie szyjka rozwierac. eh na razie nie ma co myslec.

Takie tam :p wlasnie pod drodze z pracy mnie naszło. Mam jeszcze gruszki:D chyba mnie rozerwie :)

Załączniki

• 1550778174349.jpg
    1550778174349.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 87
Mi jest ciagle zimno. Odkąd jestem w ciąży. Wcześniej było mi wiecznie gorąco. Teraz zamarzam w domu

8+2
@październikowe_love super wiadomosci:)
ja mialam cc na cito ale maz byl przy mnie. Teraz bym chciala sn ale czuje ze jak zwykle wyjdzie cc. Majac 22 lata mialam skracana szyjke macicy z powodu duzej nadzerki i to moze byc powod ze sie nie bedzie szyjka rozwierac. eh na razie nie ma co myslec.

8+2? Czy to oznacza poród 1 października? ;) fajna data :)

reklama
No. Nadrobiłam was. Ale ledwo żyje, zimno mi.. od kąd jestem w ciąży mi zimno, tak jak wam.
@Liza gratulacje i witaj wśród nas ;)
@25_pixels no z tym jedzeniem to jest mega plus- no a odnośnie grupowych porodów które są w Stanach szalenie modne (widziałam nie raz w tv w różnych programach) to dla mnie jest nie do pojęcia, a jeszcze to jak teściowie, babcie, dziadki, żony, matki i kochanki, czyhają z ajfonem przy cipie rodzącej aż wyjdzie dzidziuś.. nosz trzeba być szurniętym.
@październikowe_love super kochana, dobre wieści! Ciesze sie razem z Tobą.

Coś mnie chyba bierze. Caly dzień dziś nie mdliło mnie aż tak i właśnie zaczęlo. Ide spać.

Do góry