październikowe_love
Fanka BB :)
Hmm, zastanawiam się...28+28 = 56! Wiec to idealnie dzisiaj. Nie wpadłam na toA z tym plamienie to moze akurat Twoja 2 @ była by w tym terminie ? Podobno takie plamienia są
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm, zastanawiam się...28+28 = 56! Wiec to idealnie dzisiaj. Nie wpadłam na toA z tym plamienie to moze akurat Twoja 2 @ była by w tym terminie ? Podobno takie plamienia są
Takie tam wlasnie pod drodze z pracy mnie naszło. Mam jeszcze gruszki chyba mnie rozerwie
Takie tam wlasnie pod drodze z pracy mnie naszło. Mam jeszcze gruszki chyba mnie rozerwie
Popieram! Mi tez zimno nonstop.w pracy ludzie w krotkim rekawie okna otwarte a ja w polarze siedze,a w domu pod koldra przy grzejnikuMi jest ciagle zimno. Odkąd jestem w ciąży. Wcześniej było mi wiecznie gorąco. Teraz zamarzam w domu
8+2
@październikowe_love super wiadomosci
ja mialam cc na cito ale maz byl przy mnie. Teraz bym chciala sn ale czuje ze jak zwykle wyjdzie cc. Majac 22 lata mialam skracana szyjke macicy z powodu duzej nadzerki i to moze byc powod ze sie nie bedzie szyjka rozwierac. eh na razie nie ma co myslec.