Medeleine86
Fanka BB :)
@akrimjoch gratuluję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej,trzymam kciuki też mam wizytę 4marcaCzesc Dziewczyny.
Przeczytałam cały watek wiec moge sie w koncu przywitac. Przede wszytskim gratuluje i trzymam za was kciuki
Mam 38 lat jedna corke na stanie 11 lat i fasolke z terminem na 1.10. z om
Do tego doloze dwa poronienia w tamtym roku
Od poczatku jestem na L4 z racji plamienia po pierwszym badaniu.
11 lutego moje winogronko(z apki sciagam) mialo 95 mm i serduszko slicznie bilo. Mam nadzieje ze dalej tak jest. Stres jest przeogromny wizyta nastepna 4 marca.
Mnie od kilku dni w dzień zaczął boleć brzuch jak na @( a wczesniej raczej bolał na wieczor)7+6
Hejka, melduję się po 2 dniach przerwy. U mnie słabiutkie samopoczucie, dreszcze w policzkach i to uczucie że za moment się osunę. Pojawiło mi się małe plamienie. Właśnie napisałam do dr prowadzącego o radę, już od tyg jestem na Duphastonie i myślałam ze nie wróci...
Mam pytanie: czy codziennie odczuwacie rozciąganie w podbrzuszu? Czy może co drugi dzień albo jeszcze inaczej, nieregularnie?
A z tym plamienie to moze akurat Twoja 2 @ była by w tym terminie ? Podobno takie plamienia są7+6
Hejka, melduję się po 2 dniach przerwy. U mnie słabiutkie samopoczucie, dreszcze w policzkach i to uczucie że za moment się osunę. Pojawiło mi się małe plamienie. Właśnie napisałam do dr prowadzącego o radę, już od tyg jestem na Duphastonie i myślałam ze nie wróci...
Mam pytanie: czy codziennie odczuwacie rozciąganie w podbrzuszu? Czy może co drugi dzień albo jeszcze inaczej, nieregularnie?