reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Czesc Dziewczyny.
Przeczytałam cały watek wiec moge sie w koncu przywitac. Przede wszytskim gratuluje i trzymam za was kciuki:)
Mam 38 lat jedna corke na stanie 11 lat i fasolke z terminem na 1.10. z om
Do tego doloze dwa poronienia w tamtym roku:(
Od poczatku jestem na L4 z racji plamienia po pierwszym badaniu.
11 lutego moje winogronko(z apki sciagam:)) mialo 95 mm i serduszko slicznie bilo. Mam nadzieje ze dalej tak jest. Stres jest przeogromny wizyta nastepna 4 marca.

reklama
Czesc Dziewczyny.
Przeczytałam cały watek wiec moge sie w koncu przywitac. Przede wszytskim gratuluje i trzymam za was kciuki:)
Mam 38 lat jedna corke na stanie 11 lat i fasolke z terminem na 1.10. z om
Do tego doloze dwa poronienia w tamtym roku:(
Od poczatku jestem na L4 z racji plamienia po pierwszym badaniu.
11 lutego moje winogronko(z apki sciagam:)) mialo 95 mm i serduszko slicznie bilo. Mam nadzieje ze dalej tak jest. Stres jest przeogromny wizyta nastepna 4 marca.
7+6
Witaj mamy podobny termin. Trzymam kciuki żeby było dobrze.
Ja powiem dopiero po badaniach prenatalnych. Na razie nie chce mówić bo różnie może być i nie chce później każdemu tłumaczyć że się nie udało.

Ja dopiero powiem rodzinie tak w 10 tygodniu, żeby nie zapeszać... szczerze bardzo się cieszymy z partnerem mimo że trochę nas ta ciąża zaskoczyła. A mimo ze mieszkamy sami w innym mieście to boje się reakcji mojej rodziny bo pewnie będzie strach ze nie skończę studiów ( jestem teraz na 1 roku), ze to trochę za wcześnie .. Czy jest tu jakaś mama, która urodziła w wieku 21 lat ? ;)
Ja w pierwszej mialam 19 ;)

@Agata_20 ja miałam 19 lat jak urodziłam pierwsze dziecko ;)
@akrimjoch gratulacje ;) to chyba upragniona fasolinka :) trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!
@Carenik no kurde jaki pech :/ no miejmy nadzieję, że po weekendzie, a w tedy będzie ponad 6 tydzień i bedzie serducho być może ;)

8+1
Dzieki dziewczyny. Upragniona upragniona. :) Czlowiek glupi byl i mu sie zawsze wydawalo ze jeszcze czas i tak zlecialo tyle lat.
U mnie rodzina juz wie z racji szybkiego L4. W pracy szefowa i dwie kolezanki ale podobno domysly kraza niezle:DD

reklama
Do góry