reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

U mnie mało kto wie. Na razie to trzymam w tajemnicy. Nawet jak wrócę od lekarza 1.03 to powiem ino jednym znajomym do których ide na urodziny- bardzo podejrzewają i im powiem dla świętego spokoju. A reszcie rodziny powiem w marcu. Mi też zależy na ciszy w tej sprawie ze wzgledu że spora częsc mojej pracy jest na czarno a chce pracować jak najdłuzej.

reklama
Dziś mdłości ciąg dalszy...jak pomysle o krewetkach a mój mòzg jak na złość przywołuje ich obraz, targa moim żołądkiem. I na wszyyyyystko co patrze jest mi niedobrze. Najgorzej jak pusty żołądek, ale mi sie nawet jeść nie chce ;(

Miałyście tak, że czułyście kłucie na środku podbrzusza? Tak dość bolesne..ja dziś miałam, to były 3-4 ukłucia równo po środku podbrzusza - tak sie zestresowałam, myślałam że coś złego :(

Ale już wiem co bym zjadła! Zupe ogórkową, której nienawidze, tylko nie mam ogórków kiszonych których nie znosze ;(

reklama
Ja dopiero powiem rodzinie tak w 10 tygodniu, żeby nie zapeszać... szczerze bardzo się cieszymy z partnerem mimo że trochę nas ta ciąża zaskoczyła. A mimo ze mieszkamy sami w innym mieście to boje się reakcji mojej rodziny bo pewnie będzie strach ze nie skończę studiów ( jestem teraz na 1 roku), ze to trochę za wcześnie .. Czy jest tu jakaś mama, która urodziła w wieku 21 lat ? ;)

Do góry