reklama
25_pixels
Fanka BB :)
@Annka_167 zapach kosmetyków ci nie odpowiada? Bardzo ciekawe. Ja mam wrażenie, że czuję męża skarpetki z garderoby zza drzwi [emoji23][emoji23] [emoji23]
Czoperka
@kasik90 każdy lekarz robi po swojemu. W pierwszej ciąży, u pierwszego lekarza poza morfo, moczem i obciążeniem glukozą nie miałam ŻADNYCH badań. W 6msc zmieniłam lekarza i ten się za głowę złapał a ja o niczym nie wiedziałam.
@aerdgi, gratulacje myślę że lekarz Ci wiele nie powie. Prędzej beta, o ile masz potrzebę to sprawdzać, bo po naszym forum widzę że to też mocno stresujące ale tak jak mówisz, jak już się umówiłaś to idź, nie zaszkodzi. Ja w 1 ciąży też od razu leciałam do lekarza, więc w pełni to rozumiem
@Carenik no to super, tylko się cieszyć
@aerdgi, gratulacje myślę że lekarz Ci wiele nie powie. Prędzej beta, o ile masz potrzebę to sprawdzać, bo po naszym forum widzę że to też mocno stresujące ale tak jak mówisz, jak już się umówiłaś to idź, nie zaszkodzi. Ja w 1 ciąży też od razu leciałam do lekarza, więc w pełni to rozumiem
@Carenik no to super, tylko się cieszyć
G
gość17
Gość
Pewnie będzie pęcherzyk ciążowy i tyle,według mnie dużo za wcześnieA no i udało mi się wcisnąć do lekarza na wtorek 26.02. obawiam się, że za wcześnie ale do mojej lekarki terminy ogólnie są na kwiecień jak myślicie? To będzie 4+6. Jest sens? Da radę potwierdzić?
G
gość17
Gość
OMG dzięki za informacje bo ja słyszałam że są dobrej jakości i chciałam czatować na nie.@Carenik a to wszystko konkretnie ciuchy ciążowe? Dresy też? Muszę zobaczyć
Btw w czwartek mają być w lidlu ciuchy ciążowe
25_pixels
A ja zero mdlosci energia na full [emoji16]
Podobnie mam. Mdli tylko czasami i to lekko. Energia jest. Albo inaczej to ujmę- musi być. Jedynie co to mam lekkie zawroty głowy. Starość [emoji23]
reklama
G
gość17
Gość
Ja już też czuję dyskomfort,nie wchodzę w moje ale też nie chce na razie kupować bo ciąża idzie mi w tyłek więc rozmiar całościowy się pewnie zmieni.mysle nad jakimiś mega elastycznymi legginsami,ktoś z ciążowych polecil mi CalzedoniaJa juz w spodnie sie nie dopinam, a nawet jak mam lepszy dzien i mi sie to uda to mi az slabo tak cisnie. Wiec kupilam sobie juz ciazowe. Nawet jak sie cos stanie to jesc nie wołają, zaczekają .
Podziel się: