Czoperka
Fanka BB :)
W czwartek rzucąBylam w Lidlu tez. Nic poki co nie ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartek rzucąBylam w Lidlu tez. Nic poki co nie ma.
I to w hm?jak wypada rozmoarowka? Jakie legginsy możesz pokazamoze jednak się skuszeJa poszlam do HM tylko po legginsy. No i w sumie nawet kupilam. I to dwie pary ,
do tego 3x dresy, 2x spodnie, 1x szorty, 1x spodnica jeansowa i dwie kiecki
Trzymam kciuki za mocno bijące serduszko! Nie wiem czemu ale jakiś nie mogę się doczekać tej Twojej wizyty..
Moj akurat z kolegą, nie dla nas. Trzeba zacząć się rozglądać, bo nie chcemy starszego przesadzić przodem. Jest niski i liczylam po cichu, ze do 7 lat pojeździ tyłem. A nawet jeśli to byloby go bardzo ciężko zapiac przodem bo foteliki bylyby na styk. Patrzelismy na citroen c4 i vw sharan. I ten citroen jakoś mi wpadł w oko, no ale pieniądze z nieba też nie spadają[emoji6]@Keejti-93 piątka! Mój też się w drogę szykuje po auto. O ile wygra je na aukcji w środę... jak co wiosna podjazd do domu będzie zawalony autami [emoji43]
Trzymam kciuki za serduszko!
Dasz radę, kazda kiedyś musi tą pierwszą przejść[emoji6] nie takie to straszne jakby się wydawało.Ostatnio były takie słodkie bodziaki dla maluszków, ale ja jednak poczekam z zakupami jeszcze troszkę żeby nie zapeszyć. W ogóle to zazdroszcze Wam, ktore macie doświadczenie i wiecie co i jak. Ja sie czuję trochę zagubiona. Jestem po studiach ped. I pracowalam jako niania z wieloma dziecmi i jezdzilam na kolonie jako opiekun i rozne inne cuda... ale jak pomysle ze czeka mnie taka rewolucja to blady strach
Ja tez poki co nic nie kupuje. Lubię ciążowe rzeczy z hm ale w tamtych ciazach prawie nie nosilam. Pierwszego syna szlam rodzic w spodenkach na guzik rozm 36. Wogole nie mialam brzucha. Lidl kusi ale nie chce mi sie tam pchac bo pewnie będzie szał@Carenik ale żeś poszalała. Ja mam tonę luźnych rzeczy, takich jak legginsy i sukienki, także sobie daruję. W pierwszej ciąży nie zdążyłam pochodzić w ciążowych rzeczach, bo brzuch wyskoczył dopiero na początku 8 miesiąca. W drugiej dopiero w szóstym przeszłam na ciążowe. A teraz mam nadzieję, że nie wypadnie na 4 hahahah [emoji23]