reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Raczej będzie ciężko. U mnie pęcherzyk był widoczny dopiero 5+1. Obserwuj betę, podobno pęcherzyk widać dopiero powyżej 1000. Ja miałam 1550, jak dopiero się pokazał.
Wyczytałam, że niektórzy lekarze po endometrium potrafią ocenić, czy to ciąża, czy nie, ale raczej na pewno Ci jej nie potwierdzi i raczej też nie założy karty ciąży.
No ale GRATULACJE [emoji16]
Mój to nawet mimo potwierdzenia zarodka w macicy karty ciąży mi nie założył. Dopiero na kolejnej wizycie jak już będzie widać serduszko i przyniosę wyniki badań założy.

reklama
8+2
Hej
Ja dzis sama na placu boju bo mąż pojechał w Polskę po samochód. Nic jeszcze nie zrobilam od rana[emoji1787]
Ja mdłości mam tez głównie wieczorami, na szczęście póki co do zniesienia
Ja tez jeszcze nie widziałam serduszka jedynie pecherzyk. Mam przyjsc w poniedziałek. Mam nadzieję, że nie będę musiała Was opuścić, bo bardzo mi zależy na tej ciąży. Ale stresuje się caly czas, nie wiem jak doczekać

Hm, teraz tak myślę że i tak z wynikiem cytologii miałam się u niej pokazać plus badania tarczycy więc i tak się przejdę, nie zaszkodzi :) dziękuję za wszystkie gratulacje :)

8+2
Hej
Ja dzis sama na placu boju bo mąż pojechał w Polskę po samochód. Nic jeszcze nie zrobilam od rana[emoji1787]
Ja mdłości mam tez głównie wieczorami, na szczęście póki co do zniesienia
Ja tez jeszcze nie widziałam serduszka jedynie pecherzyk. Mam przyjsc w poniedziałek. Mam nadzieję, że nie będę musiała Was opuścić, bo bardzo mi zależy na tej ciąży. Ale stresuje się caly czas, nie wiem jak doczekać
Trzymam kciuki za mocno bijące serduszko! Nie wiem czemu ale jakiś nie mogę się doczekać tej Twojej wizyty..

Ja sie dziś obkupiłam [emoji23][emoji23][emoji23] ale czub jestem.
20190219_130550.jpeg

Ja juz w spodnie sie nie dopinam, a nawet jak mam lepszy dzien i mi sie to uda to mi az slabo tak cisnie. Wiec kupilam sobie juz ciazowe. Nawet jak sie cos stanie to jesc nie wołają, zaczekają :).

reklama
Do góry