Mój to nawet mimo potwierdzenia zarodka w macicy karty ciąży mi nie założył. Dopiero na kolejnej wizycie jak już będzie widać serduszko i przyniosę wyniki badań założy.Raczej będzie ciężko. U mnie pęcherzyk był widoczny dopiero 5+1. Obserwuj betę, podobno pęcherzyk widać dopiero powyżej 1000. Ja miałam 1550, jak dopiero się pokazał.
Wyczytałam, że niektórzy lekarze po endometrium potrafią ocenić, czy to ciąża, czy nie, ale raczej na pewno Ci jej nie potwierdzi i raczej też nie założy karty ciąży.
No ale GRATULACJE [emoji16]
reklama
Keejti-93
Fanka BB :)
8+2
Hej
Ja dzis sama na placu boju bo mąż pojechał w Polskę po samochód. Nic jeszcze nie zrobilam od rana[emoji1787]
Ja mdłości mam tez głównie wieczorami, na szczęście póki co do zniesienia
Ja tez jeszcze nie widziałam serduszka jedynie pecherzyk. Mam przyjsc w poniedziałek. Mam nadzieję, że nie będę musiała Was opuścić, bo bardzo mi zależy na tej ciąży. Ale stresuje się caly czas, nie wiem jak doczekać
Hej
Ja dzis sama na placu boju bo mąż pojechał w Polskę po samochód. Nic jeszcze nie zrobilam od rana[emoji1787]
Ja tez jeszcze nie widziałam serduszka jedynie pecherzyk. Mam przyjsc w poniedziałek. Mam nadzieję, że nie będę musiała Was opuścić, bo bardzo mi zależy na tej ciąży. Ale stresuje się caly czas, nie wiem jak doczekać
Trzymam kciuki za mocno bijące serduszko! Nie wiem czemu ale jakiś nie mogę się doczekać tej Twojej wizyty..8+2
Hej
Loli05
To juz ciazowe ciuszki?Ja sie dziś obkupiłam [emoji23][emoji23][emoji23] ale czub jestem.Zobacz załącznik 944354
Brawo TyJa sie dziś obkupiłam [emoji23][emoji23][emoji23] ale czub jestem.Zobacz załącznik 944354
Carenik
Nooooo
To juz ciazowe ciuszki?
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Ja sobie skromnie zamówiłam na razie 1 parę spodni, i to używanych, na vinted.pl [emoji2960] Póki co, nie będę szaleć.Ja sie dziś obkupiłam [emoji23][emoji23][emoji23] ale czub jestem.Zobacz załącznik 944354
Podziel się: