To ja dostałam skierowanie na coś koło 11 badań.. Jutro idę w końcu zrobić, bo na niektóre wyniki się dłużej czeka niż na zwykłą morfologie.Dziewczyny współczuję Wam tych wymiotów
Ja mam mdłości szczególnie popołudniu (po obiedzie) o wieczorem. Wczoraj w końcu nie zjadłam kolacji. Ale do zniesienia
Nanya, no właśnie trochę mnie zdziwiło że moczu nie dał. Tokso może mi da na następnej wizycie.
reklama
aerdgi
Moderator
Z tego całego roztargnienia wczoraj, nawet się nie przedstawiłam mam na imię Klaudia, mam 24 lata. To jest (chciałam odruchowo napisać "bedzie" ) moja pierwsza ciąża. Udało się w 5 cyklu starań. Z rana powtórzyłam test, ponownie blada krecha i pobiegłam na betę. Wieczorem mają być wyniki cieszę się przeogromnie ale zdecydowanie jeszcze to do mnie nie dociera, nie mogę uwierzyć, że się udało na razie nie czuje zupełnie żadnej różnicy, z "objawów" jedynie ból brzucha jak na @ i wysypuje mi twarz strasznie (a nigdy nie miałam z tym problemu).
Carenik
Fanka BB :)
Ja bylam nic nie zobaczyl i sie zeschizowalam [emoji23]
A no i udało mi się wcisnąć do lekarza na wtorek 26.02. obawiam się, że za wcześnie ale do mojej lekarki terminy ogólnie są na kwiecień jak myślicie? To będzie 4+6. Jest sens? Da radę potwierdzić?
aerdgi
Moderator
Ja bylam nic nie zobaczyl i sie zeschizowalam [emoji23]
Nie dziwię się kiedy teraz wizyta?
Carenik
Ja ide z miejsca .
Nie wiem, za 2 tyg sobie pojde
Nie wiem, za 2 tyg sobie pojde
Nie dziwię się kiedy teraz wizyta?
Klaudia555
Mojej siostrze jak była w ciąży a miała okropne mdłości i wymioty przez pierwsze 3 miesiące pomagały jedynie migdały te całe. Może to pomoże
reklama
Nanya
(Samo)dzielna Mama
Raczej będzie ciężko. U mnie pęcherzyk był widoczny dopiero 5+1. Obserwuj betę, podobno pęcherzyk widać dopiero powyżej 1000. Ja miałam 1550, jak dopiero się pokazał.A no i udało mi się wcisnąć do lekarza na wtorek 26.02. obawiam się, że za wcześnie ale do mojej lekarki terminy ogólnie są na kwiecień jak myślicie? To będzie 4+6. Jest sens? Da radę potwierdzić?
Wyczytałam, że niektórzy lekarze po endometrium potrafią ocenić, czy to ciąża, czy nie, ale raczej na pewno Ci jej nie potwierdzi i raczej też nie założy karty ciąży.
No ale GRATULACJE [emoji16]
Podziel się: