To trochę jestTak, morfologia, tarczyca, cukier i hcv.
Gaga czekamy
Dziewczyny w którym tygodniu najlepiej pójść żeby już coś zobaczyć ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trochę jestTak, morfologia, tarczyca, cukier i hcv.
No ja dopiero teraz poszłam, to była moja pierwsza wizyta i dziś mam 7+1. I nie żałuję że tak późnoTo trochę jest
Gaga czekamy
Dziewczyny w którym tygodniu najlepiej pójść żeby już coś zobaczyć ?
No to dobrze,za tydzien bedzie serduszko,a myslalas ze inny tydzien czy dobrze obliczylas?Jestem jestem z usg wypada 5+2 widać pecherzyk i ciałko żółte
Chodzi mi o to że z om 5+6 czyli ciąża młodsza jest z usgNo to dobrze,za tydzien bedzie serduszko,a myslalas ze inny tydzien czy dobrze obliczylas?
Strasznie mi przykro trzymaj się i zaglądaj oczywiścieu mnie nie jest dobrze beta wzrosla dzisiaj tylko minimalnie z 91 na 109 a juz ostatnio nie rosla jakos super + to plamienie dzisiaj
raczej nic z tego nie bedzie
Trzymajcie sie dziewczyny zycze bezproblemowych ciaz i wspanialych dzidziusiow
z sentymentu pewnie bede do was jeszcze zagladac i patrzec jak pieknie rosniecie
Gaga nie martw się na kolejnym usg może się wyrównać albo miałaś owu później. W moim przypadku ciąża jest starsza niż z om gdzie jej nie zdarzala mi się wcześniej raczej spóźniala.Chodzi mi o to że z om 5+6 czyli ciąża młodsza jest z usg