Nanya
(Samo)dzielna Mama
Witam się z wszystkimi już w 8+0 [emoji7]
Za to pytał: o wagi dzieci z poprzednich porodów, a ja zupełnie nie pamiętam. Muszę teraz w ich książeczkach podpatrzeć [emoji1787]
Bardzo mi przykro [emoji17] Trzymaj się tam jakoś. [emoji8] Wiem, że nic co napiszemy i tak Cię nie pocieszy, ale bądź dzielna.u mnie nie jest dobrze beta wzrosla dzisiaj tylko minimalnie z 91 na 109 a juz ostatnio nie rosla jakos super + to plamienie dzisiaj
raczej nic z tego nie bedzie
Trzymajcie sie dziewczyny zycze bezproblemowych ciaz i wspanialych dzidziusiow
z sentymentu pewnie bede do was jeszcze zagladac i patrzec jak pieknie rosniecie
Ja jeszcze miałam mocz, grupę krwi, toksoplazmozę i różyczkę, za to HCV nie miałam. Może po następnej wizycie zleci mi zrobić. Zastanawiam się też nad cytologią. Wydawało mi się, że robi się ją na pierwszej wizycie, ale na razie cisza. Ostatnią miałam robioną niecały rok temu, ale nawet nie zapytał o to.Tak, morfologia, tarczyca, cukier i hcv.
Za to pytał: o wagi dzieci z poprzednich porodów, a ja zupełnie nie pamiętam. Muszę teraz w ich książeczkach podpatrzeć [emoji1787]
Ja mam młodszą z usg o 1 dzień, w stosunku do om. Jest dobrze [emoji3526]Chodzi mi o to że z om 5+6 czyli ciąża młodsza jest z usg
Witamy, piękne kreseczki [emoji16] Mi z om wyszedł termin na ostatni września, ale usg pokierowało mnie do tej grupy, tak że kto wie, gdzie Cię rzuci los [emoji16]Cześć dziewczyny. Bardzo nieśmiało dołączam test w 26dc po południu przy cyklach 28 dni. według kalkulatora termin na 31.10.2019, więc jeszcze się łapie Zobacz załącznik 944182
Ja doczytalam, że u mnie już wielkości pomarańczy. W każdym razie dziwnie mi spać na brzuchu, bo czuję taką kulę. Podświadomie śpię na boku.Hmm podobno teraz macica ma wielkość śliwki [emoji16] w 8 tygodniu wielkość cytryny