reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

u mnie nie jest dobrze :( beta wzrosla dzisiaj tylko minimalnie :( z 91 na 109 a juz ostatnio nie rosla jakos super + to plamienie dzisiaj
raczej nic z tego nie bedzie :( :(
Trzymajcie sie dziewczyny zycze bezproblemowych ciaz i wspanialych dzidziusiow :)
z sentymentu pewnie bede do was jeszcze zagladac i patrzec jak pieknie rosniecie :)
O nie ;(((((

reklama
I ja kciuki trzymam... :) Za to powiem Wam, że jestem gapa na 200% :)
Chodziłam, marudziłam, że Pani Gin nie mówiła nawet który tydzień... ple ple ple.
Wyciągam dziś foto usg z szuflady a tam wszystko napisane :oo::eek: widać jaki poziom adrenaliny miałam przy 1 wizycie, że pooglądałam zdjęcie i schowałam i nawet się nie przyjrzałam cyferkom.
tak więc dziś 7t5d a data to 2.10 więc na pograniczu ;) oby się w mamusię nie wdała fasolka, bo ja 2 miesiace za wcześnie, 1,5 żywej wagi i wzrost liliputa, który ubranka dla lalek miał za duże :D

u mnie nie jest dobrze :( beta wzrosla dzisiaj tylko minimalnie :( z 91 na 109 a juz ostatnio nie rosla jakos super + to plamienie dzisiaj
raczej nic z tego nie bedzie :( :(
Trzymajcie sie dziewczyny zycze bezproblemowych ciaz i wspanialych dzidziusiow :)
z sentymentu pewnie bede do was jeszcze zagladac i patrzec jak pieknie rosniecie :)
Przykro mi :(

Czoperka trzymam mocno i daj znać :)
Pixels ech.... Myśl pozytywnie i może idź tak jak radzą do lekarza!?

@25_pixels wyluzuj się, trzeba myśleć pozytywnie :) Dobrze, że masz lekarza, wszystko od razu sprawdzi i będziesz spokojniejsza :) A który to tydzień?

6+1
A śniegu napadało jak nie wiem co. Mąż rano odśnieżył. A teraz znowu napadało. Nawet nie odpalam maszyny. Trudno. Jak wróci to niech robi. Chyba ze mnie pług zasypie i wyjechać nie będę mogła. To wtedy sąsiada poproszę.

6+6

@babydust bardzo mi przykro :( ściskam serdecznie i życzę powodzenia ;)

@Czoperka no gratulacje, świetne wieści

@25_pixels powodzenia na wizycie i dawaj odrazu znać..

Matko ja mam kolejną wizytę dopiero 11 marca i tak na prawdę dopiero wtedy się potwierdzi czy wszystko cacy, bo na poprzedniej w 5t3d był tylko zarodek, nie mogę się doczekać.. Chociaż jeszcze nie poszłam zleconych badań zrobić, jakoś mi nie po drodze :D

Któraś pytała o zawroty głowy to wpisuje się i ja.. Też mnie czasami rzuca, parę razy ciśnienie mierzylam, bo Raz to aż takich oczopląsów dostałam i cisnienie mam niskie.

Ostatnia edycja:
reklama
@babydust , kochana a może nie wszystko stracone ? Tak czy siak tulam mocno :* bardzo mi przykro :(

@Czoperka czop, super wieści! Ciesze sie z Tobą! Ponad 1 cm to już kawał chłopa lub chłopinki ;)

@25_pixels jak to plamienie ? Daj znać co i jak..

A mnie dziś psy zatrzymały i musiałam 30€ mandatu za brak pasów;( zawsze zapinam a tym razem zapomniałam.

Do góry