reklama
Czoperka
Fanka BB :)
Na odwrót, żeńskie żyją dłużej męskie są za to szybsze dlatego liczę na dziewczynke7+5
Ja i z synem i z córką ciąże mozna powiedzieć bezobjawowe. Ani mdłości ani zachcianek jakichs specjalnych, brzuszek malutki, z synem +8kg z córką +9. Teraz czasem mdli ale nie jakos mocno. Stawiam na syna ale to dlatego że kiedys czytalam że męskie plemniki żyją dluzej a owu byla ewidentnie pozniej ale czy to prawda nie wiem[emoji3526]
Zwierząt nie mamy
Nie robilam badan. Wszystkie 3 to byly bardzo wczesne poronienia, przy jednym nawet nie wiedzialam o ciazy, dopiero jak sie zaczęło. Wszystkie bez zabiegów.
Kurczr ciężko oznaczać w aplikacji. Próbowała ktoras przez www wpisac sygnature z tygodniem? Ciekawe czy wtedy pokaże się w aplikacji.
Keejti-93
U mnie sie nie rusza@Keejti-93 dopiero teraz zauważyłam, że Twój avatar się rusza [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Przez chwilę myślałam, że mam omamy [emoji1787]
Keejti-93
Białystok@Keejti-93 uwielbiam kiszke!!! Mam rodzine na podlasiu wiec znam smaki mniamiii.. skad dokladnie z Podlasia jestes???
Racuchy.. zostaly zjedzone. Po kapuscie. Brawo ja.
Carenik
Rusza, rusza. Brewki.
U mnie sie nie rusza
patkapateczka
7t1d
Cześć jestem już po wizycie. I meeega szczęśliwa póki co na 3 tyg bo w dzień kobiet kolejna wizyta. Myślałam że mi serce wyskoczy. Widziałam moja kropeczke ma już 1.08cm wychodzi na większe o 3dni A tak się bałam że nic nie będzie widać. Serce wali jak dzwon. Dostałam luteine i nospe ze względu na bóle i poronienie.
Cześć jestem już po wizycie. I meeega szczęśliwa póki co na 3 tyg bo w dzień kobiet kolejna wizyta. Myślałam że mi serce wyskoczy. Widziałam moja kropeczke ma już 1.08cm wychodzi na większe o 3dni A tak się bałam że nic nie będzie widać. Serce wali jak dzwon. Dostałam luteine i nospe ze względu na bóle i poronienie.
6+3
Tyle naprodukowałyście od wczoraj po południa , że aż się zmęczyłam zanim nadrobiłam
Gratuluję chyba Klaudii bijącego serduszka
Carenik kochana spokojnie, połóż się jeśli możesz, obserwuj, bete dla spokoju możesz zrobić, ale myślę podobnie jak dziewczyny że to jakaś nitka z ubrania/ręcznika/czegoś..
Matkaroku dobry pomysł z tym tygodniem w avatarze. Avatary widać w apce tylko będzie trzeba zmieniać co tydzień
Jotka_Szczotka pewnie i tak już tu nie zaglądasz, i mimo, że dość łagodnie i rozsądnie podeszłaś do tematu to tulam Cię i życzę powodzenia w niedalekiej przyszłości!
Tyle naprodukowałyście od wczoraj po południa , że aż się zmęczyłam zanim nadrobiłam
Gratuluję chyba Klaudii bijącego serduszka
Carenik kochana spokojnie, połóż się jeśli możesz, obserwuj, bete dla spokoju możesz zrobić, ale myślę podobnie jak dziewczyny że to jakaś nitka z ubrania/ręcznika/czegoś..
Matkaroku dobry pomysł z tym tygodniem w avatarze. Avatary widać w apce tylko będzie trzeba zmieniać co tydzień
Jotka_Szczotka pewnie i tak już tu nie zaglądasz, i mimo, że dość łagodnie i rozsądnie podeszłaś do tematu to tulam Cię i życzę powodzenia w niedalekiej przyszłości!
7t1d
Gratulacje! Same świetne wieści
reklama
Keejti-93
Patrze i nie widze[emoji3526]Rusza, rusza. Brewki.
Nie martw sie moze to faktycznie jakas nitka tylko
O to jednak ja cos pomylilam czyli szansa na dziewczynke. Niby fajnie bo po corcr duzo rzeczy mam no i pokochalam róż[emoji1787] ale chlopiec jakis latwiejszy w obsludze
Zdjecie kiszki Wam zarzucam [emoji3526]
Bylam dzis w 8*. Mamy 3+ jak wozicie albo zamierzacie wozic dzieci?
Podziel się: