reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Nie mam lekow. Poki co cisza. Mysle czy wieczorem na bete nie pojechac. Poprzednio bylo po becie widac od razu.

reklama
7+5

Ja i z synem i z córką ciąże mozna powiedzieć bezobjawowe. Ani mdłości ani zachcianek jakichs specjalnych, brzuszek malutki, z synem +8kg z córką +9. Teraz czasem mdli ale nie jakos mocno. Stawiam na syna ale to dlatego że kiedys czytalam że męskie plemniki żyją dluzej a owu byla ewidentnie pozniej ale czy to prawda nie wiem[emoji3526]

Zwierząt nie mamy

Nie robilam badan. Wszystkie 3 to byly bardzo wczesne poronienia, przy jednym nawet nie wiedzialam o ciazy, dopiero jak sie zaczęło. Wszystkie bez zabiegów.

Kurczr ciężko oznaczać w aplikacji. Próbowała ktoras przez www wpisac sygnature z tygodniem? Ciekawe czy wtedy pokaże się w aplikacji.
Na odwrót, żeńskie żyją dłużej :) męskie są za to szybsze :) dlatego liczę na dziewczynke :D

cerenik nie wiem tylk oczy ci to pomoze czy bardziej zestresuje ...
choc ja pewnie bym wolala wiedziec jak najszybciej

7t1d
Cześć jestem już po wizycie. I meeega szczęśliwa póki co na 3 tyg bo w dzień kobiet kolejna wizyta. Myślałam że mi serce wyskoczy. Widziałam moja kropeczke ma już 1.08cm wychodzi na większe o 3dni A tak się bałam że nic nie będzie widać. Serce wali jak dzwon. Dostałam luteine i nospe ze względu na bóle i poronienie.

6+3
Tyle naprodukowałyście od wczoraj po południa , że aż się zmęczyłam zanim nadrobiłam :D

Gratuluję chyba Klaudii bijącego serduszka ;)

Carenik kochana spokojnie, połóż się jeśli możesz, obserwuj, bete dla spokoju możesz zrobić, ale myślę podobnie jak dziewczyny że to jakaś nitka z ubrania/ręcznika/czegoś..

Matkaroku dobry pomysł z tym tygodniem w avatarze. Avatary widać w apce :) tylko będzie trzeba zmieniać co tydzień :D

Jotka_Szczotka pewnie i tak już tu nie zaglądasz, i mimo, że dość łagodnie i rozsądnie podeszłaś do tematu to tulam Cię i życzę powodzenia w niedalekiej przyszłości!

7t1d
Cześć jestem już po wizycie. I meeega szczęśliwa póki co na 3 tyg bo w dzień kobiet kolejna wizyta. Myślałam że mi serce wyskoczy. Widziałam moja kropeczke ma już 1.08cm wychodzi na większe o 3dni A tak się bałam że nic nie będzie widać. Serce wali jak dzwon. Dostałam luteine i nospe ze względu na bóle i poronienie.

Gratulacje! Same świetne wieści :)

reklama
Rusza, rusza. Brewki.
Patrze i nie widze[emoji3526]

Nie martw sie moze to faktycznie jakas nitka tylko

O to jednak ja cos pomylilam czyli szansa na dziewczynke. Niby fajnie bo po corcr duzo rzeczy mam no i pokochalam róż[emoji1787] ale chlopiec jakis latwiejszy w obsludze

Zdjecie kiszki Wam zarzucam [emoji3526]

Bylam dzis w 8*. Mamy 3+ jak wozicie albo zamierzacie wozic dzieci?
IMG_20190215_160434.jpeg

Do góry