reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Keejti, ja zaś slyszałam że dziewczyńskie plemniki żyją dłużej. Że o chłopca łatwiej w owulacje a o dziołche przed, kilka dni przed ;) ale jak jest? Nie wiem

O to może wedlug tego jest szansa na chłopca :D

Pytałyście u zwierzęta - u mnie na stanie dwa koty - pół Persy i pieseł - Pekińczyk :)

reklama
7t1d
Cześć jestem już po wizycie. I meeega szczęśliwa póki co na 3 tyg bo w dzień kobiet kolejna wizyta. Myślałam że mi serce wyskoczy. Widziałam moja kropeczke ma już 1.08cm wychodzi na większe o 3dni A tak się bałam że nic nie będzie widać. Serce wali jak dzwon. Dostałam luteine i nospe ze względu na bóle i poronienie.
Gratulacje!

@Keejti-93 rozważam dokupienie dostawki do wózka, aczkolwiek moja córa ostatnio mało korzysta z wózka, ale to też zasługa tego, że zimą wożę ją do przedszkola autem a do kościoła czy inne spacery staramy się pieszo chodzić i sama nie wiem czy ta dostawka będzie jeszcze potrzebna. Ale podejrzewam, że jak pojawi się maluch i zwiększy się ruch w zakresie wózka to i moja mała chętniej będzie chciała z niego korzystać :p

Dzień dobry czytam codziennie Ale ze stresu nic nie pisze
u mnie dziś 5+3 i brak jakichkolwiek objawów :( chce już wizytę
witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję tym co już slyszaly serduszka :)
U mnie to 4 ciąża, pierwsza obumarla w 2014, w 2016 syn urodzony a trzecia obumarla w tamtym roku i była to ciąża blizniacza :(
My mamy psa kundelka i rybki
ja dziś na obiad zupa pomidorowa i sos na zeberkach
Pijecie już jakieś witaminy ? Bo ja czekam z zakupem do wizyty
miałam coś Jeszcze napisać Ale zapomniałam

reklama
patkapateczka super gratuluje :) cudowne wiesci :)

Ja biore vit D kwas foliowy i magnez tylko na razie, dopiero po wizycie cos wiecej

Do góry