reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Keejti, ja zaś slyszałam że dziewczyńskie plemniki żyją dłużej. Że o chłopca łatwiej w owulacje a o dziołche przed, kilka dni przed ;) ale jak jest? Nie wiem

O to może wedlug tego jest szansa na chłopca :D

Pytałyście u zwierzęta - u mnie na stanie dwa koty - pół Persy i pieseł - Pekińczyk :)

reklama
7t1d
Cześć jestem już po wizycie. I meeega szczęśliwa póki co na 3 tyg bo w dzień kobiet kolejna wizyta. Myślałam że mi serce wyskoczy. Widziałam moja kropeczke ma już 1.08cm wychodzi na większe o 3dni A tak się bałam że nic nie będzie widać. Serce wali jak dzwon. Dostałam luteine i nospe ze względu na bóle i poronienie.
Gratulacje!

@Keejti-93 rozważam dokupienie dostawki do wózka, aczkolwiek moja córa ostatnio mało korzysta z wózka, ale to też zasługa tego, że zimą wożę ją do przedszkola autem a do kościoła czy inne spacery staramy się pieszo chodzić i sama nie wiem czy ta dostawka będzie jeszcze potrzebna. Ale podejrzewam, że jak pojawi się maluch i zwiększy się ruch w zakresie wózka to i moja mała chętniej będzie chciała z niego korzystać :p

Dzień dobry czytam codziennie Ale ze stresu nic nie pisze
u mnie dziś 5+3 i brak jakichkolwiek objawów :( chce już wizytę
witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję tym co już slyszaly serduszka :)
U mnie to 4 ciąża, pierwsza obumarla w 2014, w 2016 syn urodzony a trzecia obumarla w tamtym roku i była to ciąża blizniacza :(
My mamy psa kundelka i rybki
ja dziś na obiad zupa pomidorowa i sos na zeberkach
Pijecie już jakieś witaminy ? Bo ja czekam z zakupem do wizyty
miałam coś Jeszcze napisać Ale zapomniałam

reklama
patkapateczka super gratuluje :) cudowne wiesci :)

Ja biore vit D kwas foliowy i magnez tylko na razie, dopiero po wizycie cos wiecej

Do góry