reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

7+5

Ja i z synem i z córką ciąże mozna powiedzieć bezobjawowe. Ani mdłości ani zachcianek jakichs specjalnych, brzuszek malutki, z synem +8kg z córką +9. Teraz czasem mdli ale nie jakos mocno. Stawiam na syna ale to dlatego że kiedys czytalam że męskie plemniki żyją dluzej a owu byla ewidentnie pozniej ale czy to prawda nie wiem[emoji3526]

Zwierząt nie mamy

Nie robilam badan. Wszystkie 3 to byly bardzo wczesne poronienia, przy jednym nawet nie wiedzialam o ciazy, dopiero jak sie zaczęło. Wszystkie bez zabiegów.

Kurczr ciężko oznaczać w aplikacji. Próbowała ktoras przez www wpisac sygnature z tygodniem? Ciekawe czy wtedy pokaże się w aplikacji.

reklama
Ja dziś robię kiszke ziemniaczaną, pewnie dużo z Was nie zna, a na podlasiu to przysmak. Tzn ja tylko upieke, maz przygotowal[emoji3526]

@Keejti-93 dopiero teraz zauważyłam, że Twój avatar się rusza [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Przez chwilę myślałam, że mam omamy [emoji1787]

Ale sie zeschizowalam... Wlasnie zobaczylam na papierze toaletowym mikro czerwona niteczke. Nie mam pojecia czy to "moja" czy jakas "zewnetrzna".
Nawet po porzadnym umyciu rak sprawdzalam palcem czy nie plamie ale nic kompletnie nie ma, nie czuc tez zapachu krwi, wlasciwie nic nie czuc. Bylam drugi raz po pol h na siusiu i tez nic nie zaobserwowalam [emoji58]... Nie wiem co o tym myśleć...

Ja mam 33skonczone w grudniu, na stanie dwoch synow 10/8l i kocur [emoji23]

Ja przy chlopakach mialam rozne fazy, zarlam co szlo..
A od kawy mnie na razie odrzucilo, mialam przez pare dni mdlosci po niej..
Dzis na obiad rybka smazona a na kolacje racuchy. Tak mnie wzielo :/

Generalnie.. smacznego Zobacz załącznik 943148
Lubie kapustke,jem czesto i bez ciazy

Ale sie zeschizowalam... Wlasnie zobaczylam na papierze toaletowym mikro czerwona niteczke. Nie mam pojecia czy to "moja" czy jakas "zewnetrzna".
Nawet po porzadnym umyciu rak sprawdzalam palcem czy nie plamie ale nic kompletnie nie ma, nie czuc tez zapachu krwi, wlasciwie nic nie czuc. Bylam drugi raz po pol h na siusiu i tez nic nie zaobserwowalam [emoji58]... Nie wiem co o tym myśleć...
Ja tez jak nawiedzona sprawdzam zawsze na papierze co tam jest:( pewnie jakis papriszek lub z ciuchow lub czasem w papierze cos jest

reklama
Do góry