reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Ale sie zeschizowalam... Wlasnie zobaczylam na papierze toaletowym mikro czerwona niteczke. Nie mam pojecia czy to "moja" czy jakas "zewnetrzna".
Nawet po porzadnym umyciu rak sprawdzalam palcem czy nie plamie ale nic kompletnie nie ma, nie czuc tez zapachu krwi, wlasciwie nic nie czuc. Bylam drugi raz po pol h na siusiu i tez nic nie zaobserwowalam [emoji58]... Nie wiem co o tym myśleć...
Może to nie to, co myślisz. Ja ostatnio miałam na sobie czarne bawełniane majtki, idę do kibelka i widzę tam (oprócz śluzu) jakąś ciemnoczerwoną plamę. Myślałam, że zawału dostanę. Po wnikliwym badaniu wyszło, że to odbarwienie majtek, prawdopodobnie od suszenia na słońcu [emoji1787] ale ile się nastresowałam to moje.
Teraz jesteśmy strasznie przewrażliwione.
A to co miałaś Ty, to mogło być wszystko. Nawet jeśli to krew, to może to być jakieś otarcie pochwy, zdarza się. Myśl pozytywnie [emoji8]

Ale sie zeschizowalam... Wlasnie zobaczylam na papierze toaletowym mikro czerwona niteczke. Nie mam pojecia czy to "moja" czy jakas "zewnetrzna".
Nawet po porzadnym umyciu rak sprawdzalam palcem czy nie plamie ale nic kompletnie nie ma, nie czuc tez zapachu krwi, wlasciwie nic nie czuc. Bylam drugi raz po pol h na siusiu i tez nic nie zaobserwowalam [emoji58]... Nie wiem co o tym myśleć...
A może się kąpałaś i wycierałaś bordowym ręcznikiem i to kawałek nici, albo masz coś majtki czy spodnie czerwone? Bo ja tak miałam z ręcznikiem. Kochana spokojnie może to rzeczywiście mikrouszkodzenie. Połóż sie i odpoczywaj.

Kiszki nie znam, ale brzmi smacznie ;)

Widze, że nie tylko ja przewrażliwiona. Mam od 2 tyg nawyk spojrzenia na papier po sikaniu.
Synek odebrany ze szkoły, chata posprzątana to czas na drzemke ;)

Noo Keejti awatar sie rusza :D

Keejti, ja zaś slyszałam że dziewczyńskie plemniki żyją dłużej. Że o chłopca łatwiej w owulacje a o dziołche przed, kilka dni przed ;) ale jak jest? Nie wiem

reklama
cerenik . obserwuj jesli cos zaobserwujesz nie tak to bym podjechala do lekarza tak na wszelki wypadek lepiej 3 razy za duzo niz raz za malo :(
a masz jakies leki ?
trzymam kciuki zeby to nic nie bylo :)

Do góry