reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Babydust, a Ty nie masz 3 dzieci, teraz sobie przypominam.. czy to nie Ty?

Tak czy siak Ty czy Keejti! No stress ja mam 26 lat i trzecie w drodze, wyglądam jakbym miała ledwo 18, o dowód pytają notorycznie. Czuje sie patologicznie wobez innych
@matkaroku właśnie ja mam 25 lat, 3 w drodze a ogolem to 6 ciąża. Bije was na głowę[emoji1787]

reklama
Keejti, nic sie nie martw, nie możemy sie innymi przejmować :) rzeczywiście bijesz nas na głowe, no ale jeśli sie pragnie a nie zawsze natura nas słucha no to cóż ;( głowa do góry ;)

Czoperka, to witaj w klubie bo też lubie moją teściową a nawet kocham, tęsknie za nią bo mieszka w Rotterdamie i rzadko sie widujemy ;( i ona jeszcze nie wie... a sie dowie 8-) i będzie zonk. Będzie w szoku haha ;)

Z tą kawą uważam jak czoperka, ja w poprzednich ciążach pilam 2 dziennie lub jedną. Nie wolno za dużo po prostu ;)

reklama
Do góry