reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Jotka Szczotka, przykro mi bardzo ;( trzymaj sie, następnym razem się uda :*

Kordosia, ja z nałogów tylko fajki, kawa i Alkohol chetnie w weekend. Bez alkoholu wiadomo nie jest mi ciężko. Ale bez fajek czy kawy, gorzej. Nie pale ale kawe pije słabą.

reklama
Ja z braku bety,robilam testy codziennie i kreska ciemniala wiec jakies pocieszenie.wysikalalm chyba z 17 testow,ale takich tanszych,u nas np 1f kosztuja.plus testy paskowe z ebaya i testy owu,(robiace za ciazowe z braku laku:)) duzo tego bylo.juz nie robie bo sie boje.czekam na wizyte we wtorek.

U mnie nigdy wczesniej nic nie bylo widac jak w 7t. Chyba 6t4d najwczesniej. Takze nie ludze sie tym razem ze bedzie cos szybciej. I wszystkie dzieci z poczatku o tydzien mniejsze niz wynikaloby to z om (za to pod koniec ciazy to wielkoludki) chociaz tyle ze mnie to nie stresuje teraz.

Ja z braku bety,robilam testy codziennie i kreska ciemniala wiec jakies pocieszenie.wysikalalm chyba z 17 testow,ale takich tanszych,u nas np 1f kosztuja.plus testy paskowe z ebaya i testy owu,(robiace za ciazowe z braku laku:)) duzo tego bylo.juz nie robie bo sie boje.czekam na wizyte we wtorek.
Haha to widze ze jednak ciebie tez dopadlo [emoji41] to chyba maks 6 testow zrobilam w tej ciazy na wakacjach ale w cholere drogie byly. Zestaw 2 testow prawie 20 euro kosztowal. Teraz tylko 1 za to 2 razy bete. A dopiero za 3 dni termin @ boszz

Matkaroku to moja 6 ciaza. Czasami to az mi glupio o tym mowic bo jak patologia normalnie brzmi.
Żadna patologia... a możesz mi przypomnieć czy masz już jakieś dzieciątko? Sorrki, mylicie mi sie wszystkie i potrzebuje czasu by ogarnąć was moim mózgiem.
Tak czy siak, wydajesz sie być silna a jak jest tylko Ty wiesz. Trzymam kciuki aby wszystko było tym razem dobrze!

Babydust, a Ty nie masz 3 dzieci, teraz sobie przypominam.. czy to nie Ty?

Tak czy siak Ty czy Keejti! No stress ja mam 26 lat i trzecie w drodze, wyglądam jakbym miała ledwo 18, o dowód pytają notorycznie. Czuje sie patologicznie wobez innych

reklama
20190215_101642.jpg

A ja zatestowałam z drugiego lub trzeciego moczu dziś żeby zobaczyć czy ciemnieje. Na zywo kreska ciążowa ciemniejsza od kontrolnej ;)

Do góry