reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Jotka Szczotka, przykro mi bardzo ;( trzymaj sie, następnym razem się uda :*

Kordosia, ja z nałogów tylko fajki, kawa i Alkohol chetnie w weekend. Bez alkoholu wiadomo nie jest mi ciężko. Ale bez fajek czy kawy, gorzej. Nie pale ale kawe pije słabą.

reklama
Ja z braku bety,robilam testy codziennie i kreska ciemniala wiec jakies pocieszenie.wysikalalm chyba z 17 testow,ale takich tanszych,u nas np 1f kosztuja.plus testy paskowe z ebaya i testy owu,(robiace za ciazowe z braku laku:)) duzo tego bylo.juz nie robie bo sie boje.czekam na wizyte we wtorek.

U mnie nigdy wczesniej nic nie bylo widac jak w 7t. Chyba 6t4d najwczesniej. Takze nie ludze sie tym razem ze bedzie cos szybciej. I wszystkie dzieci z poczatku o tydzien mniejsze niz wynikaloby to z om (za to pod koniec ciazy to wielkoludki) chociaz tyle ze mnie to nie stresuje teraz.

Ja z braku bety,robilam testy codziennie i kreska ciemniala wiec jakies pocieszenie.wysikalalm chyba z 17 testow,ale takich tanszych,u nas np 1f kosztuja.plus testy paskowe z ebaya i testy owu,(robiace za ciazowe z braku laku:)) duzo tego bylo.juz nie robie bo sie boje.czekam na wizyte we wtorek.
Haha to widze ze jednak ciebie tez dopadlo [emoji41] to chyba maks 6 testow zrobilam w tej ciazy na wakacjach ale w cholere drogie byly. Zestaw 2 testow prawie 20 euro kosztowal. Teraz tylko 1 za to 2 razy bete. A dopiero za 3 dni termin @ boszz

Matkaroku to moja 6 ciaza. Czasami to az mi glupio o tym mowic bo jak patologia normalnie brzmi.
Żadna patologia... a możesz mi przypomnieć czy masz już jakieś dzieciątko? Sorrki, mylicie mi sie wszystkie i potrzebuje czasu by ogarnąć was moim mózgiem.
Tak czy siak, wydajesz sie być silna a jak jest tylko Ty wiesz. Trzymam kciuki aby wszystko było tym razem dobrze!

Babydust, a Ty nie masz 3 dzieci, teraz sobie przypominam.. czy to nie Ty?

Tak czy siak Ty czy Keejti! No stress ja mam 26 lat i trzecie w drodze, wyglądam jakbym miała ledwo 18, o dowód pytają notorycznie. Czuje sie patologicznie wobez innych

reklama
20190215_101642.jpg

A ja zatestowałam z drugiego lub trzeciego moczu dziś żeby zobaczyć czy ciemnieje. Na zywo kreska ciążowa ciemniejsza od kontrolnej ;)

Do góry