reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Macie dziewczyny jakieś zmiany smaków co do jedzenia? Mnie na ta chwilę odrzuca od pomidorów takich świeżych ale za to dziś odkryłam że pokochałam rzodkiewkę mimo że do tej pory nie przepadałam. Teraz bym jadła jedną za drugą.

reklama
Mnie nie ciągnie do slodyczy, może zacznie bo w poprzednich ciążach a zwłaszcza w pierwszej słodycze jadłam tonami.

Nie mam zwierząt, a szkoda bo bardzo kocham zwłaszcza koty. Już nawet mieliśmy w planach nie dużego kundelka ale... teraz to już nie. Moją kotkę oddalam mamie do Polski bo męczyla sie w bloku tu. Bardzo za nią tęsknię ;( ale jak tylko jedziemy do Polski, spędzam z nią 90% dnia ;)

A mialyscie tak ze na syna to np. jadlyscie nabial,malo objawow
Na corke jadlyscie slodycze czy cos takiego ze bylo takie same jak w poprzedniej ciazy i plec taka sama sie potwierdzila?
Pytam mamy z paroma sztukamki dzieci;)
Bo ja na syna lekkie objawy,mleczne jedzenie,pozno test sie pokazal,i sie zastanawiam czy teraz tez moze byc syn bo jest podobnie...sprawdzilo wam sie?

Ja pije kawke 1 codziennie a takto wode cały dzień. Zielona herbatke też lubię ale nie pije jej codziennie w ciąży. Przed wczoraj piłam.

Komuś zdechł tu chomik. Współczuje bardzo ;( ale może będzie ciszej w nocy :p

Loli z pierwsza corka nie moglam patrzec na mieso zwlaszcza na poczatku ale wtedy praktycznie odrzucalo mnie od wszystkiego , czesto jadlam grzanki z serem i ketchupem tylko - urodzila sie corka
w drugiej jadlam wlasnie miecho i slodycze - syn
w trzeciej zajadalam sie pomidorami z cebula - praktycznie codziennie :) - corka
teraz mam ciagle ochote na jajka :p wczoraj zjadalm 4 :O :O no i slodyczy mi sie nie che praktycznie - zobaczymy co bedzie :)

Ja mam 33skonczone w grudniu, na stanie dwoch synow 10/8l i kocur [emoji23]

Ja przy chlopakach mialam rozne fazy, zarlam co szlo..
A od kawy mnie na razie odrzucilo, mialam przez pare dni mdlosci po niej..
Dzis na obiad rybka smazona a na kolacje racuchy. Tak mnie wzielo :/

Generalnie.. smacznego
IMG_4998.JPG

7+3
A mialyscie tak ze na syna to np. jadlyscie nabial,malo objawow
Na corke jadlyscie slodycze czy cos takiego ze bylo takie same jak w poprzedniej ciazy i plec taka sama sie potwierdzila?
Pytam mamy z paroma sztukamki dzieci;)
Bo ja na syna lekkie objawy,mleczne jedzenie,pozno test sie pokazal,i sie zastanawiam czy teraz tez moze byc syn bo jest podobnie...sprawdzilo wam sie?
I z synem, i z córką odrzuciło mnie od kurczaka + z synem od zapachu kokosowego. W obu ciążach rzygałam jak kot do 12/13 tc. Nie, to nie były tylko mdłości i parę pawi, tylko regularne wymioty (nawet wodą), które kończyły się szpitalem i kroplówką. Mam nadzieję, że w tej mnie jakoś ominą.
Wiecej objawów nie pamiętam [emoji6]

reklama
Ja mam 33skonczone w grudniu, na stanie dwoch synow 10/8l i kocur [emoji23]

Ja przy chlopakach mialam rozne fazy, zarlam co szlo..
A od kawy mnie na razie odrzucilo, mialam przez pare dni mdlosci po niej..
Dzis na obiad rybka smazona a na kolacje racuchy. Tak mnie wzielo :/

Generalnie.. smacznego Zobacz załącznik 943148

KAPUSTA!!!!! mmmmm....
Ja od kilku dni mam smak na marchewkę duszoną z groszkiem więc dziś w końcu spelnie pragnienie :p

Do góry