reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Babydust, a Ty nie masz 3 dzieci, teraz sobie przypominam.. czy to nie Ty?

Tak czy siak Ty czy Keejti! No stress ja mam 26 lat i trzecie w drodze, wyglądam jakbym miała ledwo 18, o dowód pytają notorycznie. Czuje sie patologicznie wobez innych
@matkaroku właśnie ja mam 25 lat, 3 w drodze a ogolem to 6 ciąża. Bije was na głowę[emoji1787]

reklama
Keejti, nic sie nie martw, nie możemy sie innymi przejmować :) rzeczywiście bijesz nas na głowe, no ale jeśli sie pragnie a nie zawsze natura nas słucha no to cóż ;( głowa do góry ;)

Czoperka, to witaj w klubie bo też lubie moją teściową a nawet kocham, tęsknie za nią bo mieszka w Rotterdamie i rzadko sie widujemy ;( i ona jeszcze nie wie... a sie dowie 8-) i będzie zonk. Będzie w szoku haha ;)

Z tą kawą uważam jak czoperka, ja w poprzednich ciążach pilam 2 dziennie lub jedną. Nie wolno za dużo po prostu ;)

reklama
Do góry