reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Jotka Szczotka, przykro mi bardzo ;( trzymaj sie, następnym razem się uda :*

Kordosia, ja z nałogów tylko fajki, kawa i Alkohol chetnie w weekend. Bez alkoholu wiadomo nie jest mi ciężko. Ale bez fajek czy kawy, gorzej. Nie pale ale kawe pije słabą.
Mi kawę mąż kupił zbożowa Inkę i już się przyzwyczaiłam nie czuję różnicy. :)

reklama
6t5d
Cześć dziewczyny
Ja z nałogów do wigilii paliła papierosy A w wigilię zaczęłam palić elektryka i teraz Nie mam z tym problemu w ogóle mnie nie ciągnie. W nocy spać nie mogłam przez ta dzisiejsza wizytę jakiś stres mnie łapie.
6+5 Trzymam kciuki,jesteśmy w tym samym w dniu :)

ja nie dosc ze juz 3 dzieci to jeszcze pies
chomik wlasnie wczoiraj zdechl i mialam zalobe w domu - corka najstarsza rozpaczala :(

a ja kway nie pije juz 6 lat bo przerzucilam sie na inke a teraz od tygodnia nawet inka mi nie smakuje i pije w wiekszosci zielona herbate... ale jakos niewiele rzeczy mi teraz smakuje :( :(

ja nie dosc ze juz 3 dzieci to jeszcze pies
chomik wlasnie wczoiraj zdechl i mialam zalobe w domu - corka najstarsza rozpaczala :(

a ja kway nie pije juz 6 lat bo przerzucilam sie na inke a teraz od tygodnia nawet inka mi nie smakuje i pije w wiekszosci zielona herbate... ale jakos niewiele rzeczy mi teraz smakuje :( :(
Ja w szkole ostatnio uczyłam się że zielona herbata wypukuje kwas foliowy . Oczywiście jedna szklanka nie zaszkodzi .

reklama
7+3
Kochane a komus (procz chlopow) juz mowiliscie?
U mnie przez ten pobyt w szpitalu to wiedzą praktycznie wszyscy, włącznie z całą moją pracą [emoji1787] Szefowa super to przyjęła, zewsząd gratulacje, więc jest ok.
Klaudia 555, kurde na tym forum chyba nie umiem ustawić suwaczka. Ale ktoś pisał że tych suwaczków nie widać gdy ktoś pisze na forum z telefonu. Ja pisze z telefonu i wiele dziewczyn chyba też.
Nie wiem czy mam racje?
Na aplikacji w telefonie, nie widać suwaczków i chyba nawet nie da się ich dodać. Trzeba przez przeglądarkę normalnie.
6+5 dziewczyny widzę że temat używek był,co u Was się zmieniło w nawykach od kiedy wiecie że jesteście w ciąży? U mnie fajki od razu,kawa dwa dni później. Staram się jeść więcej warzyw i owoców ale najlepiej wchodzi mi cola (gdzie nie pije na co dzień) i wysoko kaloryczne żarcie :(
Odrzuca mnie od kawy i chipsów [emoji24]
Poprostu się nie przyjęło. I tyle. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. :)
Trzymaj się dzielnie i wierz, że uda się następnym razem [emoji847]
Na ja 36 wiec jest nas trochę po 30.
Melduję się ja... w kwietniu stuknie 35 i trzecie dziecko w drodze (syn - 12, córka - 9,5)

Do góry