reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Babydust, a Ty nie masz 3 dzieci, teraz sobie przypominam.. czy to nie Ty?

Tak czy siak Ty czy Keejti! No stress ja mam 26 lat i trzecie w drodze, wyglądam jakbym miała ledwo 18, o dowód pytają notorycznie. Czuje sie patologicznie wobez innych
Tak to ja
[emoji41]
Juz ostatnio tesciowa mowila ze nie eie czy gratulowac czy sie martwic [emoji41] to raz spadnie z krzesla. Juz sie zastanawiam czy aby nie mowic ze wpadke zaliczismy zeby gadania nie bylo [emoji23][emoji23]

reklama
6t5d
Cześć dziewczyny
Ja z nałogów do wigilii paliła papierosy A w wigilię zaczęłam palić elektryka i teraz Nie mam z tym problemu w ogóle mnie nie ciągnie. W nocy spać nie mogłam przez ta dzisiejsza wizytę jakiś stres mnie łapie.

6+6
Witajcie :)

Dziewczyny czemu rezygnujecie z kawy? :) odrzuciło Was?

Matkaroku, hehe nieee to nie ta historia :D mam super teściową i dodatku sama ją zaprosiłam :D

Carenik, yyy u mnie wiedzą chyba wszyscy :D

Kimpossible, Matkaroku, dołączam do teamu Królowe Lumpexów :D a jakie perełki można dla dzieci wyhaczyć to już nie wspomnę :)

Kordosia, ja sobie kawy nie odmawiam :) nie jest szkodliwa w ciąży. A jestem niskociśnieniowcem więc mi dobrze robi. I uwielbiam :D

Jotka_Szczotka przykro mi. Ale podziwiam Twój dystans kobieto :) powodzenia następnym razem!

Czy tylko ja spośród obecnych tu zrobiłam dwa testy jeszcze przed spodziewanym @ i potem już nic - ani bety, ani kolejnych testów, ani wizyty? ;)

Ja tam kawkę pije, co prawda nie czarna, ale taką z mlekiem to owszem :) z kawy nie trzeba rezygnować :) najgorzej to chyba z sushi z surowa ryba, tak uwielbiam!

reklama
Ja tam kawkę pije, co prawda nie czarna, ale taką z mlekiem to owszem :) z kawy nie trzeba rezygnować :) najgorzej to chyba z sushi z surowa ryba, tak uwielbiam!
Z mlekiem czy bez to raczej bez różnicy :) chodzi o ilość wypitej kofeiny, faktycznie lepiej nie przesadzać, ale ponoć jedna kawka jest ok :) a z surową rybą to masz rację. I nie tylko rybą. Przetwory mleczne niepasteryzowane też mogą być ryzykowne. Co do sushi to na szczęście można zrobić z ryby wędzonej na gorąco i już nie ma problemu :)

Do góry