reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Mój się rozchorowal i ledwo do domu wrócił zwolnił się z pracy. Także na walentynki muszę poczekać do jutra
Współczuje.. mój też dziś niewyraźny także ekscesów nie będzie ;(

Loli, ja też czegoś takiego jak krewetki nie jadłam chętnie. Ale od ponad tygodnia ja tego nie jem, ja to wpie**** jak kot whiskas.

Ja właśnie skończyłam robić śledziki, będę miała na pare dni do podjadania ;) i śmiało ogłaszam że padam na twarz, ide leżeć. Włączę film i pooglądam jakiś zanim zasne ;)

Ja właśnie skończyłam robić śledziki, będę miała na pare dni do podjadania ;) i śmiało ogłaszam że padam na twarz, ide leżeć. Włączę film i pooglądam jakiś zanim zasne ;)
Tez ogladam az padne Netflix.
Mnie to ciagnie na kwasne,na kapuste kiszona,warzywka i coca cole;)a pijam tylko wode.Pan na filmie jadl wlasnie guacamole i tez musze jutro zjesc:)

A mnie na kwaśne właśnie nie, ja ogólnie nie znosze kwaśnych potraw. Za ostrym nie przepadałam a teraz chętnie. Hehe no widzisz, Pan Ci smaka narobił ;) ja chyba nigdy nie jadłam guacamole ale wiem co to :)

@kasik90 dziekuje [emoji173]️ tak wedlug usg, ale to jemu wlasnie wierze bardziej bo wedlug OM powinnam byc w 9tc, takze przesuniecie mam mocne :)

@Loli05 omg!!! Ja tez dzis myslalam o guacamole.. ale wyladowalam z sokiem pomidorowym. Tylko teraz leze w lozku.. moj gra w fife.. takie walentynki [emoji23] Rzygac mi sie znow chce, ale moze uda mi sie usnac, bo juz mi sie nie chce do kuchni dupska ruszac herbaty robic..

Loli kochana nie schizuj, poronienia są bardzo częstym zjawiskiem.za słabe zarodki nie przeżyją,ja teraz do tego tak podchodzę, że zdrowa ciąża się tak czy siak utrzyma a każda z nas chciałaby mieć zdrowa fasolkę. Głowa do góry kochana,będzie wszystko ok
Kordosia, bardzo zdroworozsądkowe podejście! Tego się trzymajmy :)

Sorry że tak post pod postem [emoji14]
Chciałam tylko napisać CZEŚĆ nowym dziewczynom :D
I od razu DOBREJ NOCY wszystkim hehe :) bo padam na twarz. Teściowa jutro przyjeżdża więc chate sprzątałam [emoji28] i właśnie skończyłam robić omlety na śniadanie dla chłopaków. Życie matki.

reklama
Do góry