reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

PatkaPateczka, dokładnie... kobiety są niezwykle silne, potrafią przeżyć takie koszmarne chwile, ale podnoszą sie z najgorszego dołka, mimo że w sercu jedna cząstka mniej ;(

reklama
Ja co do dnia
4+6
Jutro 5 :D
Piona!!!
Screenshot_20190214-184559.jpeg

Screenshot_20190214-184845.png

U mnie w preglife pisze 5.0 czyli 6 tygodni, ale tak na prawdę jestem 4 +6 i w każdy piatek będe rozpoczynać nowy tydzień :D
Także piąteczka ;)

6t4d
Możecie mi powiedzieć to jak jest 5+.. tzn że to 6tc jak 7+.. tzn 8tc bo ja cały czas myślałam że jak jestem np 5t5d To mówię że w 5tyg czyli Jak jestem w 6t4d to jestem w 7tyg

Agabre, to dobre wieści! Do 25 czas zleci a w tedy będzie juz na pewno serducho jak dzwon ;)

Kasik albo Loli pisaly że mozna pisać nim sie napisze post ktory sie jest tydzień. Dobry pomysl ale czy kazdy bedzie o tym pamiętał? Ja sie postaram! Bo ja serio sie gubie, a wy piszecie że widzicie serduszka lub nie, a ja zachodze w głowe który wy tydzień jesteście.
5/6 tydz
No ja tez sie martwie jak widze ze serduszka a nie wiem ktory tydzien

Tak sie właśnie mowi, że np. 4+ 3 to 5 tydz czy 9+1 to dziesiąty tydzień. Ale ja zawsze mówie tak jak jest. Jeśli jestem np. 5+4 to mówie że jestem piaty tydzień a jak jestem 5+6 to mówie ze własnie kończe 5 tydzień - jak ktos pyta.
Tak robilam w poprzednich ciązach i tak teraz też będę mówić.
Bo to troszke bez sensu. Idziesz na usg i mowisz, to 8 tydzień. A w rzeczywistości 7+0 i fasolka też odpowiada temu tygodniowi ;)

A podzielcie się zemna czy macie jakieś bóle brzucha jajników czy jest to ból stały jednostronny chwilowy czy jest często?

reklama
Do góry