reklama
Carenik
Fanka BB :)
Piona!!!Ja co do dnia
4+6
Jutro 5
patkapateczka
6t4d
Możecie mi powiedzieć to jak jest 5+.. tzn że to 6tc jak 7+.. tzn 8tc bo ja cały czas myślałam że jak jestem np 5t5d To mówię że w 5tyg czyli Jak jestem w 6t4d to jestem w 7tyg
Możecie mi powiedzieć to jak jest 5+.. tzn że to 6tc jak 7+.. tzn 8tc bo ja cały czas myślałam że jak jestem np 5t5d To mówię że w 5tyg czyli Jak jestem w 6t4d to jestem w 7tyg
Loli05
5/6 tydzAgabre, to dobre wieści! Do 25 czas zleci a w tedy będzie juz na pewno serducho jak dzwon
Kasik albo Loli pisaly że mozna pisać nim sie napisze post ktory sie jest tydzień. Dobry pomysl ale czy kazdy bedzie o tym pamiętał? Ja sie postaram! Bo ja serio sie gubie, a wy piszecie że widzicie serduszka lub nie, a ja zachodze w głowe który wy tydzień jesteście.
No ja tez sie martwie jak widze ze serduszka a nie wiem ktory tydzien
Matkaroku
Tak sie właśnie mowi, że np. 4+ 3 to 5 tydz czy 9+1 to dziesiąty tydzień. Ale ja zawsze mówie tak jak jest. Jeśli jestem np. 5+4 to mówie że jestem piaty tydzień a jak jestem 5+6 to mówie ze własnie kończe 5 tydzień - jak ktos pyta.
Tak robilam w poprzednich ciązach i tak teraz też będę mówić.
Bo to troszke bez sensu. Idziesz na usg i mowisz, to 8 tydzień. A w rzeczywistości 7+0 i fasolka też odpowiada temu tygodniowi
Tak robilam w poprzednich ciązach i tak teraz też będę mówić.
Bo to troszke bez sensu. Idziesz na usg i mowisz, to 8 tydzień. A w rzeczywistości 7+0 i fasolka też odpowiada temu tygodniowi
patkapateczka
A podzielcie się zemna czy macie jakieś bóle brzucha jajników czy jest to ból stały jednostronny chwilowy czy jest często?
reklama
Ja mam czasami takie bóle jak przed miesiączka czułam, trwają kilkanaście do kilkudziesięciu minut, a czasami takie kłucia w okolicy jajników chwilowe.A podzielcie się zemna czy macie jakieś bóle brzucha jajników czy jest to ból stały jednostronny chwilowy czy jest często?
Dzisiaj 6+1
Podziel się: