reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
A podzielcie się zemna czy macie jakieś bóle brzucha jajników czy jest to ból stały jednostronny chwilowy czy jest często?
Ja miałam przed terminem okresu mocne bóle, momentami dokuczliwe. Od zrobienia testu jest lżej, ból zmienil charakter na taki lekko ciągnący, więzadła, spęcie w podbrzuszu i tak no jajnik tez czasem zaboli. Różnie teraz mam.

A podzielcie się zemna czy macie jakieś bóle brzucha jajników czy jest to ból stały jednostronny chwilowy czy jest często?
5/6
Ja mialam przez 2 dni przedwczoraj,bole jak na okres,nastraszyly mnie,a teraz nic mnie nie boli,moze po pare sekund,moj bol byl po prawej,czasem po srodku a jak u ciebie?

A ja też czuje takie bąbelkowanie, przelewanie w podbrzuszu porównywalne do ruchów płodu. Ale na to niestety tyle jeszcze czekać trzeba;(

6+4 Ja mam różne rodzaje bólu,ostatnio miałam delikatny ból jak na okres, rozciąganie brzucha a dziś kłucie jajnika i ciągnięcie w pachwinie. Zazwyczaj prawa strona.

6t4d
Mnie boli od planowej miesiączki cały czas myślałam że dostanę okres. Zazwyczaj boli mnie z prawej strony wydaje mi się że niżej jak jajnik i po środku takie ściągnięcie chwilowe. Ten tak jakby jajnik to boli mnie bardzo często A tak na środku rzadziej bóle mam już 2tyg. Lekarz zalecił brać nospe 3x1 Ale mi ona nie pomaga więc jej nie biorę.

4+6 ja tez czuje jakby jajnik ale to nie jest raczej jajnik... jajnik boli mnie z lewej a z prawej to nie wiem co to.

Dostałam na walentynki od męża 8 paczek krewetek. Szczęscie moje sięga zenitu :)

reklama
4+6 ja tez czuje jakby jajnik ale to nie jest raczej jajnik... jajnik boli mnie z lewej a z prawej to nie wiem co to.

Dostałam na walentynki od męża 8 paczek krewetek. Szczęscie moje sięga zenitu :)
Haha my nie jemy ani ryb ani owocow morza,a jestesmy z nad morza.

Do góry