reklama
Matkaroku
Fanka BB :)
Ja miałam przed terminem okresu mocne bóle, momentami dokuczliwe. Od zrobienia testu jest lżej, ból zmienil charakter na taki lekko ciągnący, więzadła, spęcie w podbrzuszu i tak no jajnik tez czasem zaboli. Różnie teraz mam.A podzielcie się zemna czy macie jakieś bóle brzucha jajników czy jest to ból stały jednostronny chwilowy czy jest często?
Loli05
5/6A podzielcie się zemna czy macie jakieś bóle brzucha jajników czy jest to ból stały jednostronny chwilowy czy jest często?
Ja mialam przez 2 dni przedwczoraj,bole jak na okres,nastraszyly mnie,a teraz nic mnie nie boli,moze po pare sekund,moj bol byl po prawej,czasem po srodku a jak u ciebie?
Spokojnie, myślę że jeśli nie plamisz to nie masz się czym martwić. W poprzedniej ciąży cały pierwszy trymestr miałam takie bóle i lekarz mówił, że to macica się rozrasta.Mnie dzis miednica boli tak dziwnie jak podczas okresu...;(
G
gość17
Gość
6+4 Ja mam różne rodzaje bólu,ostatnio miałam delikatny ból jak na okres, rozciąganie brzucha a dziś kłucie jajnika i ciągnięcie w pachwinie. Zazwyczaj prawa strona.A podzielcie się zemna czy macie jakieś bóle brzucha jajników czy jest to ból stały jednostronny chwilowy czy jest często?
patkapateczka
6t4d
Mnie boli od planowej miesiączki cały czas myślałam że dostanę okres. Zazwyczaj boli mnie z prawej strony wydaje mi się że niżej jak jajnik i po środku takie ściągnięcie chwilowe. Ten tak jakby jajnik to boli mnie bardzo często A tak na środku rzadziej bóle mam już 2tyg. Lekarz zalecił brać nospe 3x1 Ale mi ona nie pomaga więc jej nie biorę.
Mnie boli od planowej miesiączki cały czas myślałam że dostanę okres. Zazwyczaj boli mnie z prawej strony wydaje mi się że niżej jak jajnik i po środku takie ściągnięcie chwilowe. Ten tak jakby jajnik to boli mnie bardzo często A tak na środku rzadziej bóle mam już 2tyg. Lekarz zalecił brać nospe 3x1 Ale mi ona nie pomaga więc jej nie biorę.
patkapateczka
To ja mam podobnie tyle że często ten jajnik.6+4 Ja mam różne rodzaje bólu,ostatnio miałam delikatny ból jak na okres, rozciąganie brzucha a dziś kłucie jajnika i ciągnięcie w pachwinie. Zazwyczaj prawa strona.
reklama
Loli05
Haha my nie jemy ani ryb ani owocow morza,a jestesmy z nad morza.4+6 ja tez czuje jakby jajnik ale to nie jest raczej jajnik... jajnik boli mnie z lewej a z prawej to nie wiem co to.
Dostałam na walentynki od męża 8 paczek krewetek. Szczęscie moje sięga zenitu
Podziel się: