reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Klaudia 555, a który jesteś tydzień? ;)

Ej ja ciągle zapominam która z was w jakim jest tygodniu, ewentualnie na kiedy termin. Przez to, ciężko tu łapie co kto jak i kiedy. Może suwaczki albo chociaż jakoś gdzieś to wpisać tak żeby szło to luknąć ?

Ja 7+1 :) a ja sie ustawia suwaczki? xD ;)

reklama
@Carenik u nas wczorak tesciowie sie dowiedzieli, a w zasadzie sami domyslili jak odmowilam wina, ktore uwielbiam i wczesnien Ł “pochwalil” sie, ze nie palimy.. bo to jak sie mieli nie domyslic [emoji23] moi rodzice jeszcze nie wiedza, bo mieszkamy 200km od nich i nie chce takiej wiadomosci przekazywac przez tel..

Klaudia 555, kurde na tym forum chyba nie umiem ustawić suwaczka. Ale ktoś pisał że tych suwaczków nie widać gdy ktoś pisze na forum z telefonu. Ja pisze z telefonu i wiele dziewczyn chyba też.
Nie wiem czy mam racje?

Kochane a komus (procz chlopow) juz mowiliscie?
6+5 u mnie wie mama i przyjaciółka,ale to też osoby, które po prostu wiedzą jak było ostatnio i że może różnie być.tesciowa podejrzewa bo wie że się staramy na moim wychowawczym (do końca marca mam urlop). Synek coś chyba podejrzewa bo czasem jak skacze na łóżku to proszę ja czy mąż żeby uważał na mnie czy mój brzuch bo akurat odpoczywam i mnie brzuch boli.wczoraj odebrałam młodego z przedszkola i musiałam zmienić plany bo strasznie kłuł mnie jajnik a młody to wyłapuje i na razie się zastanawia. Ostatnio szybko wiedział o fasolce i musiał też się dowiedzieć że fasolka była słabiutka. Ma 4lata a przypomniał mi że pojawił się płyn (w zatoce Douglasa) bo akurat tak sobie to wytłumaczyły zgodnie z rzeczywistością

6+5 dziewczyny widzę że temat używek był,co u Was się zmieniło w nawykach od kiedy wiecie że jesteście w ciąży? U mnie fajki od razu,kawa dwa dni później. Staram się jeść więcej warzyw i owoców ale najlepiej wchodzi mi cola (gdzie nie pije na co dzień) i wysoko kaloryczne żarcie :(

Loli05, nie stresuj sie. Ale kompletnie przestały boleć? A mi jednA pierś zmalała a bolą obie.
Mnie wogole bardzo malo bolaly,urosly troche i czasem cos tam zaboli zakluje i tyle,bardziej jak nacisne.w poerwszej ciazy tez szalu nie bylo z cyckami,jeden wogole jest jakis niedorozwiniety,zawsze byl.

Dzien dobry.. jak od 6:10na nogach bo moj starszy na 7:10 do szkoly.. jprdl..
Wypilam juz herbate moja imbirowa, ale jak szlam za facetem z fajka, to myslalam, ze zapawiuje mu plecy. A jeszcze 1,5tyg temu sama palilam.. heh zabawne. Wgl to cos mnie lapie, ale zastanawiam sie czy to syndrom odatawienia fajek czy przeziebienie. Mam katar i niby suchy nos, z gardla wczoraj odchrzaknelam nieznana twarda mase czegos i od tego momentu pobolewa. Zastanawiam sie czy moge psiknac Unibenem, bo w necie skrajne opinie.. chyba podejde do apteki i zapytam farmaceutke.

Tak wgl to zaraz ide wstawic pranie i moje ciuszki, ktore wczoraj sobie kupilam w lumpie za cale 40zl komplet: spodnie czarne rurki NextMaternity z dziurami na kolanach, koszulotunike w krate z tak boskiego materialu, ze szok!!! Bede mogla nosic do leginsow i do tego oversizowy czarny zakiet. Coz.. spodnie za 15zl to szkoda nie brac.. a w koncu czlowiek chce wygladac!

Zastanawiam sie czy jak zezre paprykarz to bedzie paw.. ale tak troche mnie korci..

6+4
Zryj paprykarz,o skutki sie pozniej bedziesz martwi.ja bym zarla,tzn moze nie paprykarz bo brzmi jak ryba,ale cokolwiek bym zjadla ale nie mam apetytu wogole...nic..od 3 tygodni

Klaudia 555, kurde na tym forum chyba nie umiem ustawić suwaczka. Ale ktoś pisał że tych suwaczków nie widać gdy ktoś pisze na forum z telefonu. Ja pisze z telefonu i wiele dziewczyn chyba też.
Nie wiem czy mam racje?
Ja tylko na telefonie siedze i nie widze tych pieknych suwaczkow

reklama
(7+1)
Cześć kobietki :) Jeden dzień mnie nie było a czytania godzinę hehhe
Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Wspołczuje strat :( Ale głowa do góry teraz już na pewno będzie dobrze!!!
Kora no to chwalę się :) JEST FASOLKA 9mm I BIJACE SERDUSZKO :):):):) Na leżance walczyłam ze łzami :p Idealnie sie zgadza termin z miesiaczką i z wyliczeniamy po usg czyli bez zmian 3,10
Lekarz mnie uspokoił że wszystko w jak najlepszym porządku i nie ma żadnych zastrzeżeń :)
Dla dziewczyn które się stresują jestem kolejnym przykladem jak to się szybko zmienia :) tydzień temu brak zarodka i tyle stresu a wczoraj już 9mm i bijące serduszko :)
U mnie wie najbliższa rodzina czyli mąż, syn , siostra , tata , teściowie i szwagierka.
Pytałam jeszcze gina o wyrwanie zęba w ciąży bo oraz bardziej mi uprzyksza życie . Musze wytrzymać przynajmniej do 10tyg a najlepiej do 14.

Do góry