reklama
Paulina97
Fanka BB :)
oj jutra pracuje do soboty i nie mam kiedy a mieszkam w Niemczech i tu nie słyszałam by robili ;/ Czas mi chociaż do niedzieli zleci, juz sobie poczekam bo i tak nie mam w pracy glowy do myslenia o tymWitaj Paulina, ja również nie mogłam doczekać się testowania wiec postanowiłam 3 dni przed iść na Betę hcg i to był dobry ruch.
Wiec jeśli nie możesz się doczekać to może lepiej iść na Betę i będzie jasne
Czoperka
Kora, u nas się chiński nie pokrywa
Paulina97 to zależy kiedy była owulacja. Ja trzy dni przed spodziewanym @ już miałam bladą kreskę
25_pixels no doleciały do nas słuchy że -40 było w Polandii na południu tyle śniegu to pestka, dzieci maszerują do szkoły, nie ma zmiłuj
Paulina97 to zależy kiedy była owulacja. Ja trzy dni przed spodziewanym @ już miałam bladą kreskę
25_pixels no doleciały do nas słuchy że -40 było w Polandii na południu tyle śniegu to pestka, dzieci maszerują do szkoły, nie ma zmiłuj
Paulina97
Owulacje mialam 3 lutego (mam bolesne dlatego wiem) plus mierze temperature czyli jest dzisiaj 9 dzień poKora, u nas się chiński nie pokrywa
Jestem, jestem, ale ostatnio jakoś bardziej dokuczają mi ciążowe objawy. Mdli mnie non stop, wymiotuję 2-3 razy dziennie, do tego dochodzi niechęć do jedzenia, ogólne osłabienie i kurs angielskiego, na początku marca mam egzamin a dzień później wizytę u położnej. Doszły jakby delikatne skurcze w dole brzucha, ale uspokajają się po odpoczynku. Nie wiem jak dam radę wytrzymać do 6 marca do wizyty. Miałam robiony wymaz z pochwy i wyszła mi infekcja streptokokami z grupy chyba B, musiałam wymaz powtórzyć i teraz czekam na wyniki. Coraz częściej myślę o prywatnym USG, ale też niełatwo zgrać męża wolne w pracy z godzinami otwarcia gabinetów i szkoły. Przepraszam, ale na razie nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.
25_pixels
25pixels, czyli z wakacji w PL nici ?
Jeszcze nie wiem. Ciężko powiedzieć. Zależy od tego czy wszystko będzie dobrze przebiegało. W poprzedniej ciąży młoda miała arytmię i trzeba było kontrolować. Teraz nie wiem jak będzie.
Czoperka
Ja nie wiem kiedy dokładnie miałam owu, bo mam bezobjawowe. Ale mam dość regularne cykle. Wg apki test zrobiłam 11 dni po owulacji.Owulacje mialam 3 lutego (mam bolesne dlatego wiem) plus mierze temperature czyli jest dzisiaj 9 dzień po
25_pixels
@Czoperka z tą różnicą, że u nas droga do szkoły czy z autobusu do domu inaczej wyglada. U was na ulicach zazwyczaj jeszcze ktoś chodzi. U nas nie. Chodniki (o ile takowe są - nie zawsze) nie są odśnieżane przez właścicieli. Nie zawsze ma się czas i siłę. Czasami masz go tylko na tyle by odśnieżyć podjazd. . Dzieci musiałyby iść środkiem drogi w wielu miejscach, gdzie jeździ się naprawdę szybko, a są tu ludzie, którzy śniegu nigdy na oczy nie widzieli, o braku opon zimowych już nawet nie mówąc. A wtedy już o wypadek naprawdę nietrudno.
reklama
Podziel się: