reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę na dzień 6+6 :) dam znać po 20:00 :)
Jotka_Szczotka (skąd taki nickname? :D) gratuluję tesciku i załączam moj z 5 dni przed spodziewanym @. Czy tylko ja widzę moją kreseczkę, teraz już 7 tygodniową? :DZobacz załącznik 942419 5B3152E4-3095-40AD-9C5A-8329DC25632D.jpeg

Carenik witaj :)

Pazdziernikowe_love no niestety na moim tel nie widać za bardzo drugiej kreseczki, ale na żywo na pewno ją ujrzałas :) kciuki za wizytę!

Carenik witaj :)

Pazdziernikowe_love no niestety na moim tel nie widać za bardzo drugiej kreseczki, ale na żywo na pewno ją ujrzałas :) kciuki za wizytę!
Musiałabym zmienić kontrast kolorów i trochę je ochłodzić. Nawet mąż za pierwszym razem nie ujrzał a ja już chodziłam taka szczęśliwa za to w dniu @ były dwie tluste krechy ;)

Październikowe live, no coś tam widzę, ale nie wiem czy to siła wyobraźni która wie że ta kreska tam jest :)

Carenik, witaj :) chyba mamy taki sam lub podobny termin. Jak sie czujesz?

Koszmarnie, to samo mialam w 1 ciazy, zawroty glowy, mdlosci, spiączka, nerwowka, cycochy bola...;(. Mam termin 18 pazdziernika, a Ty?
Październikowe live, no coś tam widzę, ale nie wiem czy to siła wyobraźni która wie że ta kreska tam jest :)

Carenik, witaj :) chyba mamy taki sam lub podobny termin. Jak sie czujesz?

Jotka Szczotka, gratuluje pozytywnego testu :)

Kasik, nie ma czym sie stresować ;) to dla niej sama frajda i adrenalina ;)

Ja mam dzis doła. I myśli, po co mi to wszystko teraz, i tak już mam wesoło na tyle że więcej sobie nie wyobrażam :(

reklama
Jotka Szczotka, gratuluje pozytywnego testu :)

Kasik, nie ma czym sie stresować ;) to dla niej sama frajda i adrenalina ;)

Ja mam dzis doła. I myśli, po co mi to wszystko teraz, i tak już mam wesoło na tyle że więcej sobie nie wyobrażam :(
Mnie tez doły koszmarne lapia... ;(

Do góry