Na koniec kwietnia skończy 3 lata. U nas też ferie ale moja chodzi do prywatnrgo przedszkola, które normalnie funkcjonuje.Ile córcia ma lat? To będzie miała frajde, a jaka duma będzie....
My mamy ferie a jeszcze ten tydzień siedzi w domu bo po chorobie
reklama
październikowe_love
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj pierwszą wizytę na dzień 6+6 dam znać po 20:00
Jotka_Szczotka (skąd taki nickname? ) gratuluję tesciku i załączam moj z 5 dni przed spodziewanym @. Czy tylko ja widzę moją kreseczkę, teraz już 7 tygodniową? Zobacz załącznik 942419
Jotka_Szczotka (skąd taki nickname? ) gratuluję tesciku i załączam moj z 5 dni przed spodziewanym @. Czy tylko ja widzę moją kreseczkę, teraz już 7 tygodniową? Zobacz załącznik 942419
październikowe_love
Musiałabym zmienić kontrast kolorów i trochę je ochłodzić. Nawet mąż za pierwszym razem nie ujrzał a ja już chodziłam taka szczęśliwa za to w dniu @ były dwie tluste krechyCarenik witaj
Pazdziernikowe_love no niestety na moim tel nie widać za bardzo drugiej kreseczki, ale na żywo na pewno ją ujrzałas kciuki za wizytę!
Carenik
Koszmarnie, to samo mialam w 1 ciazy, zawroty glowy, mdlosci, spiączka, nerwowka, cycochy bola...;(. Mam termin 18 pazdziernika, a Ty?
Październikowe live, no coś tam widzę, ale nie wiem czy to siła wyobraźni która wie że ta kreska tam jest
Carenik, witaj chyba mamy taki sam lub podobny termin. Jak sie czujesz?
reklama
Carenik
Mnie tez doły koszmarne lapia... ;(Jotka Szczotka, gratuluje pozytywnego testu
Kasik, nie ma czym sie stresować to dla niej sama frajda i adrenalina
Ja mam dzis doła. I myśli, po co mi to wszystko teraz, i tak już mam wesoło na tyle że więcej sobie nie wyobrażam
Podziel się: