reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Dobra, witam dziewczyny :) chciałabym się nieśmiało przywitać :) zrobiłam dzisiaj test, taki niezawodny który nigdy nic kompletnie mi nie pokazał... Staramy się z mężem od sierpnia 2017 roku. Towarzyszy mi hiperprolaktynenia leczona bromergonem. Mam już synka w marcu kończy 4 latka. Więc byłby świetny prezent, a zwłaszcza, ze on bardzo chce rodzeństwo (jeszcze nie wie co go czeda :D)

Załączniki

• IMG_20190213_054054.jpg
    IMG_20190213_054054.jpg
    616,1 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Hej dziś zaczynamy 8 tydzień :) (7+0)
Witam wszystkie nowe dziewczyny :)
Synek już wie że dzidziuś w brzuszku i jest prze szczęśliwy - mam prywatnego opiekuna w domu :p mama uważaj na to i na to, daj ja zaniosę kubek do kuchni itp :p
Dziewczyny gratuluje dobrych wieści z usg :) ja już odliczam do jutra do 17:30 :)
Dziś pobudka o 6 i już zasnąć nie mogłam a pewnie za 2 godziny będę usypiała przy laptopie ;(

Klaudia to świetnie, że synek się ucieszył :)

Kto dzisiaj ma wizytę? Za kogo trzymać kciuki :)

Córcia dzisiaj z przedszkolem idą do kina. Będzie pierwszy raz w kinie i na dodatek pieszo pójdą drogę ok 30minutowa. Jakoś się tym stresuje :D zwłaszcza, że u nas dzisiaj śnieg zaczął padać.

A mniej więcej jakie okolice?mam mamę i teściowa spod Warszawy z dwóch stron :D ja sama z Wawy.gratki dwóch kresek,byłaś w pierwszej ciąży na tym forum? Mam syna z marca też 2015 :)
Dokładnie jestem z Otwocka, nie byłam na forum w pierwszej ciąży :( pierwsza ciążę miałam bezproblemowa.. Odrazu złoty strzał, a teraz od sierpnia 2017 człowiek się męczył... Jestem jeszcze sceptycznie nastawiona i jakoś bardzo ssie nie nakręcam bo po takich ekscesach trudno. Zwłaszcza że wypadłam z wrześniowek 2018 po biochemicznej.

reklama
Klaudia to świetnie, że synek się ucieszył :)

Kto dzisiaj ma wizytę? Za kogo trzymać kciuki :)

Córcia dzisiaj z przedszkolem idą do kina. Będzie pierwszy raz w kinie i na dodatek pieszo pójdą drogę ok 30minutowa. Jakoś się tym stresuje :D zwłaszcza, że u nas dzisiaj śnieg zaczął padać.

Ile córcia ma lat? To będzie miała frajde, a jaka duma będzie....:p
My mamy ferie a jeszcze ten tydzień siedzi w domu bo po chorobie

Do góry