A może ciąża jest młodsza?Hej, miło czytać o waszych wizytach, ja miałam dziś wizytę. Wypada 7+2 jest ladny pecherzyk, zarodek ale serduszka nie ma;( martwię się strasznie. Kazal przyjsc za 2 tygodnie..
Na pewno niedługo serduszko się pojawi :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może ciąża jest młodsza?Hej, miło czytać o waszych wizytach, ja miałam dziś wizytę. Wypada 7+2 jest ladny pecherzyk, zarodek ale serduszka nie ma;( martwię się strasznie. Kazal przyjsc za 2 tygodnie..
Link do: Kalkulator płci dziecka - Poznaj płeć już teraz z Dzidziusiowo.pl
Ale znalazłam wyszło mi że chłopczyk sprawdzałam bliskie osoby i sie chiński kalkulator pokrywa;D
Ktoś robił?
Właśnie.. Jak przetrwaliscie te wielkie mrozy?
Właśnie kliknelam dla zabawy, syn wyszedł prawidłowo a teraz wyszła córka. Tak myślę bo wyglądam i czuję się okropnie hehehLink do: Kalkulator płci dziecka - Poznaj płeć już teraz z Dzidziusiowo.pl
Ale znalazłam wyszło mi że chłopczyk sprawdzałam bliskie osoby i sie chiński kalkulator pokrywa;D
Ktoś robił?
Kiedy masz wizytę? Ja byłam dziś i muszę iść znowu we wtorek. Oby moja mama jeszcze była. To nie musiałabym młodej ciągnąć. Moje wizyty zazwyczaj są cotygodniowe. Dziś np okazało się że mam bardzo niską zawartość czerwonych płytek we krwi.25pixels, aha, czyli tak czy siak jestem tu prawie na samym końcu. A najgorsze że tyleeee do wizyty musze czekać
Mi zawsze szybko wychodzi tydzień lrEdt miesiączka blada kreska. Natomiast do miesiączki może być różnie wiadomo.Hej dziewczyny [emoji173] Mam na imie Paulina. Co prawda termin miesiączki mam na niedziele ale chcialam sie z Wami przywitać, mam nadzieję ze dołączę do waszego grona.[emoji4] Pierwsza ciążę straciłam w 8tc mialam zabieg łyżeczkowania w grudniu kilka dni przed świętami.Dostaliśmy zielone światło w 2 cyklu..wiec spróbowaliśmy. I jest dokladnie to samo co wczesniej! Tydzień po owulacji zaczal ,,kuć" mnie brzuch, do teraz szczególnie czuje wieczorami. Cos mnie kusi by zrobic test szybciej ale nie wiem czy wykaże ewentualna ciążę tak szybko...co myślicie? Gratuluje Wam Wszystkim [emoji173]