reklama
Paulina97
Fanka BB :)
Dziękuję. Mam nadzieje że do tego czasu bede mogła zostać z WamiHej Paulina. Czasem test wskazuję wcześniejszą ciąże ale ja proponowałabym się raczej wstrzymac do pierwszego dnia spodziewanej @ albo chociaż z dzień przed. Współczuję straty.. ;(
25_pixels
Z moich wyliczeń termin wynika 13. A Cesarki u nas planuje się na tydzień wcześniej, także jeszcze -7 dni mniej więcej. Wszystko będzie zależeć od dni szkolnych, lekarza, którego sobie wybiorę do cesarki i pracy męża. U nas trzymają dwie doby z hakiem, jeśli nie ma żadnych komplikacji. Ostatnim razem cesarka była w zaćmienie słońca [emoji33] zawsze sobie żartujemy: „i wtedy jak ją wyciągnęli, to wróciło słońce” [emoji23] a w rzeczywistości to zaczęła robić na lekarkę, co zostało uwiecznione przez mojego męża na zdjęciu [emoji23]25 pixels, to termin byś miała na 17 października?
Bunia1992
Mi się z poprzednią nie sprawdziłoTeż mi wyszedł chłopczyk [emoji14] ale przy poprzedniej ciąży też miny wyszedł chłopiec więc chyba średnio się sprawdza
No mi też nie. Bo według kalendarza wychodzi chłopiec a mam córcieMi się z poprzednią nie sprawdziło
Jasne rozgość się i czekamy na Twój testDziękuję. Mam nadzieje że do tego czasu bede mogła zostać z Wami
25_pixels
Zależy ile śniegu. Jak mi ostatnio skrzynkę zasypało na listy, a pług do pasa jak nie więcej śniegu nawalił to pewnie, że odwołają. Dodatkowo nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale minusowe temperatury stulecia mieliśmy. Wtedy też zamknęli.25_pixels jak w USA przywali zimą to szkoły zamykają? mąż poleciał do San Francisco, spodziewał się letniej pogody a tu raptem ma być 12-14 stopni [emoji28]
Właśnie.. Jak przetrwaliscie te wielkie mrozy?Zależy ile śniegu. Jak mi ostatnio skrzynkę zasypało na listy, a pług do pasa jak nie więcej śniegu nawalił to pewnie, że odwołają. Dodatkowo nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale minusowe temperatury stulecia mieliśmy. Wtedy też zamknęli.
reklama
Podziel się: