reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Hej Paulina. Czasem test wskazuję wcześniejszą ciąże ale ja proponowałabym się raczej wstrzymac do pierwszego dnia spodziewanej @ albo chociaż z dzień przed. Współczuję straty.. ;(

reklama
Hej Paulina. Czasem test wskazuję wcześniejszą ciąże ale ja proponowałabym się raczej wstrzymac do pierwszego dnia spodziewanej @ albo chociaż z dzień przed. Współczuję straty.. ;(
Dziękuję. Mam nadzieje że do tego czasu bede mogła zostać z Wami ;)

25 pixels, to termin byś miała na 17 października?:)
Z moich wyliczeń termin wynika 13. A Cesarki u nas planuje się na tydzień wcześniej, także jeszcze -7 dni mniej więcej. Wszystko będzie zależeć od dni szkolnych, lekarza, którego sobie wybiorę do cesarki i pracy męża. U nas trzymają dwie doby z hakiem, jeśli nie ma żadnych komplikacji. Ostatnim razem cesarka była w zaćmienie słońca [emoji33] zawsze sobie żartujemy: „i wtedy jak ją wyciągnęli, to wróciło słońce” [emoji23] a w rzeczywistości to zaczęła robić na lekarkę, co zostało uwiecznione przez mojego męża na zdjęciu [emoji23]

25_pixels jak w USA przywali zimą to szkoły zamykają? :) mąż poleciał do San Francisco, spodziewał się letniej pogody a tu raptem ma być 12-14 stopni [emoji28]
Zależy ile śniegu. Jak mi ostatnio skrzynkę zasypało na listy, a pług do pasa jak nie więcej śniegu nawalił to pewnie, że odwołają. Dodatkowo nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale minusowe temperatury stulecia mieliśmy. Wtedy też zamknęli.

Eee tam. San Francisco o każdej pozę roku jest piękne. Mój mąż się tam niedługo szykuje. Szczęściarz [emoji43] ale niech jedzie. Odpocznę od niego [emoji12]

Zależy ile śniegu. Jak mi ostatnio skrzynkę zasypało na listy, a pług do pasa jak nie więcej śniegu nawalił to pewnie, że odwołają. Dodatkowo nie wiem czy zwróciłaś uwagę, ale minusowe temperatury stulecia mieliśmy. Wtedy też zamknęli.
Właśnie.. Jak przetrwaliscie te wielkie mrozy?

reklama
Hej, miło czytać o waszych wizytach, ja miałam dziś wizytę. Wypada 7+2 jest ladny pecherzyk, zarodek ale serduszka nie ma;( martwię się strasznie. Kazal przyjsc za 2 tygodnie..

Do góry