reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

reklama
U mnie lekarz akurat nie puszcza dźwięku na tak wczesnym etapie ale spokojnie widać na monitorze jak bije :) takie maleństwa szybko rosną tydzień temu było tak a możliwe że już jest tak samo jak i u mnie :)
Dzięki za słowa wsparcia bo tez się tym denerwuje czy to teraz będzie i czy wszystko z nim dobrze ajjj napisze jutro jak będę po wizycie ale mam późnym wieczorem. A ty kiedy masz kolejna wizytę ?

Hej dziewczyny [emoji173] Mam na imie Paulina. Co prawda termin miesiączki mam na niedziele ale chcialam sie z Wami przywitać, mam nadzieję ze dołączę do waszego grona.[emoji4] Pierwsza ciążę straciłam w 8tc mialam zabieg łyżeczkowania w grudniu kilka dni przed świętami.Dostaliśmy zielone światło w 2 cyklu..wiec spróbowaliśmy. I jest dokladnie to samo co wczesniej! Tydzień po owulacji zaczal ,,kuć" mnie brzuch, do teraz szczególnie czuje wieczorami. Cos mnie kusi by zrobic test szybciej ale nie wiem czy wykaże ewentualna ciążę tak szybko...co myślicie? Gratuluje Wam Wszystkim [emoji173]

reklama
Dzięki za słowa wsparcia bo tez się tym denerwuje czy to teraz będzie i czy wszystko z nim dobrze ajjj napisze jutro jak będę po wizycie ale mam późnym wieczorem. A ty kiedy masz kolejna wizytę ?
Ja w czwartek bo ta wczoraj była całkowicie nie planowana ;)

Do góry