Też mam kolejną 11 marca i teraz cała serię badań do zrobienia.
Ja mam tylko chyba 4 do zrobienia , grupa krwi , hiv i coś tam jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam kolejną 11 marca i teraz cała serię badań do zrobienia.
Dzięki za słowa wsparcia bo tez się tym denerwuje czy to teraz będzie i czy wszystko z nim dobrze ajjj napisze jutro jak będę po wizycie ale mam późnym wieczorem. A ty kiedy masz kolejna wizytę ?U mnie lekarz akurat nie puszcza dźwięku na tak wczesnym etapie ale spokojnie widać na monitorze jak bije takie maleństwa szybko rosną tydzień temu było tak a możliwe że już jest tak samo jak i u mnie
To ja chyba z 11..w tym grupa krwi ponownie.Ja mam tylko chyba 4 do zrobienia , grupa krwi , hiv i coś tam jeszcze
Super ! Mi wyszło ze dziewczynka ciekawe czy to się pokryje z prawdaLink do: Kalkulator płci dziecka - Poznaj płeć już teraz z Dzidziusiowo.pl
Ale znalazłam wyszło mi że chłopczyk sprawdzałam bliskie osoby i sie chiński kalkulator pokrywa;D
Ktoś robił?
Też mi wyszedł chłopczyk [emoji14] ale przy poprzedniej ciąży też miny wyszedł chłopiec więc chyba średnio się sprawdzaLink do: Kalkulator płci dziecka - Poznaj płeć już teraz z Dzidziusiowo.pl
Ale znalazłam wyszło mi że chłopczyk sprawdzałam bliskie osoby i sie chiński kalkulator pokrywa;D
Ktoś robił?
Ja dużo badań robiła po powrocie zagranicy i pewnie dlatego są jeszcze aktualne i nie musze .To ja chyba z 11..w tym grupa krwi ponownie.
A ja wyliczylam z tym naszym ostatnim terminem okresu termin na 5.10Kora152, u mnie owulka 10 stycznia
Już jutro wam napisze o moich wymiarach i o wszystkim data 3.10. Jest wyliczona przeze mnie co prawda. Ciekawe czy lekarz ją potwierdzi
Ja w czwartek bo ta wczoraj była całkowicie nie planowanaDzięki za słowa wsparcia bo tez się tym denerwuje czy to teraz będzie i czy wszystko z nim dobrze ajjj napisze jutro jak będę po wizycie ale mam późnym wieczorem. A ty kiedy masz kolejna wizytę ?