reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Żebyś mnie zabiła to nie wiem bo to bylo takie niespodziewane usg bo ja poszłam tylko po recepte a on mi przy okazji zrobił też USG. Ale idę w czwartek na już od dawna zaplanowane konkretne badanie wiec juz wszystko będę miała zapisane na wydruku :)
Aaaa:) chyba zw tak to odrazu się pochwal:) na pewno też dzidzia urośnie;)

reklama
To do mnie wiadomość? Jeszcze nie , okres 2 dzien się spóźnia poczekam do jutra rano chociaż mnie korci zrobić. 14 dpo więc może być za wcześnie:)
Ja zrobiłam 21 stycznia test i odrazu dwie piękne kreski chyba po 10 sekundach:)
Śmiało rób.
Moja pierwsza oznaka ciąży była infekcja bakteryjna:)

25 pixels, to termin byś miała na 17 października?

Motylek, powinien Ci wyjść:) ja zrobiłam dzień przed terminem okresu o 21, musiałam wypić szklanke wody by sie zmusić do siusiania i byla druga krecha :D potem jeszcze 2 testy w następnych dniach i też wszystko pozytywne :)

Motylek witaj. W drugim dniu spodziewanej @ śmiało można robić test :)

Matkaroku i jak ten nos synka bo nie odpisalas?

U mnie om 01.01.2019

reklama
Ale te objawy w ciąży bywają przewrotnie.. Jeszcze parę dni temu po całym dniu w pracy wracałam głodna jak wilk i w pracy co trochę piłam coś, albo chociaż zwilżalam usta, bo Sahara taka, że aż usta pierzchly, a dzisiaj przez 8 godzin nawet jednego kubka herbaty nie wypiłam, zjadłam jednego wafelka ryżowego i poskubalam słonecznik solony a teraz wróciłam i podgrzewam sobie obiad, ale nie mam jakiegoś uczucia głodu wielkiego..

Do góry