reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Kora i Kasik, oby na dziewczynke te nasze syfki :) albo obojętnie , ale chociaż na takiego spokojnego bobaska co tak cichutko leży i gaworzy ;)

Mój mąż zaczyna mnie po mału wkurzać! Mòwi, że to będzie dziewczynka a ja czuje sie pod presją. Bo co ja moge? Mamy 2 chłopców to najwyżej bedzie trzeci. I dziś nad ranem obudził sie taki ztegowany, ja sie pytam, boże co Ci jest? A on, miałem straszny sen.. śniło mi sie że urodziłaś bliźniaki! Dwóch chłopców :) tak mnie rozśmieszył że już przed szóstą swoim śmiechem dzieci obudziłam :)

reklama
Kora, to żeby zaspokoić siebie i jego to musisz bliźniaki urodzić :) chłopca i dziewczynke:)
Wczoraj siedząc na fotelu u gin , uslyszalam od lekarza "muszę panią zmartwić " spojrzałam na niego a on patrzy na aparaturę taki skupiony .Myślałam że mi serce wyskoczy z piersi , zimne poty mnie oblaly. Spojrzał na mnie i chyba zauwazayl że pobladlam. Pospiesznie dodał ciąża pojedyncza ;) a ja do niego "Panie doktorze ...Ale mnie Pan wystraszył dla mnie najważniejsze żeby było zdrowe "

Hej dziewczynki, uff nadrobiłam :)

Dzisiaj o 17:00 usg i tak się denerwuję, że aż się nie mogę skupić na pracy.

A pracuję z klientem na lotnisku w WAW :)

U nas śnieg dziś spadł i ślisko na dworze, ale szkoły nie odwołane. Zaraz budzę rodzinkę, śniadanko zrobię. Synka do szkoły wyszykuję. Od 5 rano jak zwykle przy kompie siedzę. Jakimś cudem udało mi się naściemniać męża i moją mamę (przyleciała z wizytą na tydzień, dwa), że mam zapalenie dróg moczowych i potrzebuję do lekarza. Za kilka godzin wizyta. Oby warunki jazdy były dobre, bo to kawałek drogi. Od wczoraj zwracam. I nie wiem od czego. Ciąży, nerwów z powodu ciąży czy wirusa (młody właśnie miał jelitowkę). Ledwo żyję.

Witajcie dziewczyny, u mnie 6 tydzień + 0 z miesiaczki i z USG. Mam 28 lat. To moje pierwsze dziecko. Lekarz mówi że wszystko w porządku. Termin porodu na 8.10. Jestem zmęczona i senna. Od dwóch dni mam nudności i napady głodu.

A z ciekawostek to się zaczynam zastanawiać czy mój syn to nie ma w sobie czasem coś z wyroczni [emoji23] pisał list to Mikołaja swego czasu. I napisał, że chce siostrę. Już się szykowaliśmy z rozmową, o tym, że Mikołaj dzieci nie przynosi. A potem w połowie grudnia zrobiłam test [emoji33] potem cały czas się upierał, że będzie siostra (chciał nawet nazwać Diament [emoji23][emoji23][emoji23]) i ma siostrę. Wczoraj siedzimy, bawimy się. A ten nagle: będziemy mieć jeszcze jedno baby. Babcia mu tłumaczy „dwoje dzieci jest super” a ten „nie, dopiero troje będzie super”. A ja siedzę i myślę: wyrocznia normalnie!

reklama
Witajcie dziewczyny, u mnie 6 tydzień + 0 z miesiaczki i z USG. Mam 28 lat. To moje pierwsze dziecko. Lekarz mówi że wszystko w porządku. Termin porodu na 8.10. Jestem zmęczona i senna. Od dwóch dni mam nudności i napady głodu.
Witaj w klubie sennych, głodnych i zemdlonych ciężarnych :)

Do góry