reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

A z ciekawostek to się zaczynam zastanawiać czy mój syn to nie ma w sobie czasem coś z wyroczni [emoji23] pisał list to Mikołaja swego czasu. I napisał, że chce siostrę. Już się szykowaliśmy z rozmową, o tym, że Mikołaj dzieci nie przynosi. A potem w połowie grudnia zrobiłam test [emoji33] potem cały czas się upierał, że będzie siostra (chciał nawet nazwać Diament [emoji23][emoji23][emoji23]) i ma siostrę. Wczoraj siedzimy, bawimy się. A ten nagle: będziemy mieć jeszcze jedno baby. Babcia mu tłumaczy „dwoje dzieci jest super” a ten „nie, dopiero troje będzie super”. A ja siedzę i myślę: wyrocznia normalnie!
Gdyby syn nie miał jelitówki to by mąż i mama sie domyślili skąd te wymioty ?:)
Nieświadomie spełniasz marzenia synka, na pewno bedzie szcześliwy. Jedź ostrożnie na wizyte i daj znać co i jak!

reklama
Kora to u mnie jak coś byłaby druga dziołcha. Ale chyba bym nawet chciała :) chociaż tak jak Matkaroku napisała - najważniejsze aby zdrowe było, a płeć już mało ważna :)
Ginekolog faktycznie z ciekawym poczuciem humoru :D mój też podczas usg szukał drugiego zarodka, ale na szczęście nie znalazł :D

Matkaroku o matko kochana co z noskiem synka? Jak to się stało? Już się uspokoiłaś troszke?

Klamka powodzenia na wizycie! Czekamy na relacje :)

Asiaaaa91 witaj! Przybij piątke, dokładnie ten sam tydzień i termin porodu, z tym że u mnie drugie w drodze :)

Pixels ale masz syna bystrzaka! Faktycznie ma dobre przeczucie skubany :D tez daj znać po wizycie!

prz
Hej dziewczynki, uff nadrobiłam :)

Dzisiaj o 17:00 usg i tak się denerwuję, że aż się nie mogę skupić na pracy.

A pracuję z klientem na lotnisku w WAW :)

Trzymam kciuki! No to z Ursusa masz rzut beretem na lotnisko, a tak nawiasem mówiąc, jesteśmy po sadziedzku, bo ja obecnie mieszkam w Pruszkowie :)

My z klamką82 chyba ten sam termin? 3.10, tak? ;)[/QUOTE]

To i ja po sąsiedzku bo tez ursus ;) do tego moja teściowa również pracuje na lotnisku ;)[/QUOTE]

Hmm.. być może pomyliłam Twoją lokalizację, Bunia, z Klamką :D oby nie. Nawet fajnie mieć świadomość ze ktoś blisko mieszka ;)

Klamka powodzenia! Czekamy na relacje :)
Mój syn marzy o rodzeństwu. To było jego marzenie :) Jeszcze dzień przed tym jak się dowiedziałam to przed snem się pytał kiedy jego marzenie się spełni :)
Ja dziś lepiej jedynie lekkie mdłości ale więcej energii za to.

To i ja po sąsiedzku bo tez ursus ;) do tego moja teściowa również pracuje na lotnisku ;)

Hmm.. być może pomyliłam Twoją lokalizację, Bunia, z Klamką :D oby nie. Nawet fajnie mieć świadomość ze ktoś blisko mieszka ;)[/QUOTE]Mam znajoma z Pruszkowa poznaną też na takiej grupie z poprzedniej ciąży tyle że nie na bb lecz na FB ;)

reklama
Klamka, oj to zdjęcie z usg musze koniecznie zobaczyć bo jak ja pójde na swoje 1.03 będę 7t0d, więc jestem ciekawa Twojego:)

Klaudia, oj to synek będzie w 7 niebie jak sie dowie że rodzeństwo w drodze ;)

Do góry