reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2019

Cześć przyszłe mamusie to i ja się pochwale , 5 lat starań a początek 6 roku okazał się dla nas szczęśliwy 6 + 2 tydzień. Już byłam na wizycie i była mała fasolka 1,7cm czekam na kolejna wizytę z niecierpliwością właśnie na bicie serduszka byle do 3 miesiąca i strach nam kobietki minie

reklama
Wg USG 6t 4d :)
IMG_20190212_165052.jpeg

Jak tam wasze nastawienie Kasik90 i Klamka na początek ciąży ? Bo ja to staram się noe stresować i czekam od wizyty do wizyty mysle ze 1 trymestr to ciekawość przyszłej mamy co nowego u naszych maleństw

Ojaaa ale Super ! były łzy szczęścia ? Bo ja to na 100% się porycze jestem Ciekawa czy już usłyszę ten piękny dźwięk u nas w zeszłym tyg było tak
U mnie lekarz akurat nie puszcza dźwięku na tak wczesnym etapie ale spokojnie widać na monitorze jak bije :) takie maleństwa szybko rosną tydzień temu było tak a możliwe że już jest tak samo jak i u mnie :)

reklama
H
Hej dziewczynki, uff nadrobiłam :)

Dzisiaj o 17:00 usg i tak się denerwuję, że aż się nie mogę skupić na pracy.

A pracuję z klientem na lotnisku w
U mnie lekarz akurat nie puszcza dźwięku na tak wczesnym etapie ale spokojnie widać na monitorze jak bije :) takie maleństwa szybko rosną tydzień temu było tak a możliwe że już jest tak samo jak i u mnie :)
Mi gin puścił, aż się poryczalam;) jakie wymiary i bicie serduszka?

Do góry