reklama
WiktoriaCH
Fanka BB :)
Haha, i kto by pomyślał że będziemy się cieszyć z mdłości... A jednakCześć dziewczyny, zaliczyłam pierwsze mdłości rano!!!! )))
Akurat w ostatnim dniu 6tc )
Też dzisiaj takowe mam. Jak by mi coś stało cały czas w przełykuCześć dziewczyny, zaliczyłam pierwsze mdłości rano!!!! )))
Matkaroku
No plan mam taki żeby w sobote, ale rozsądniej będzie w niedziele gdyż w sobote mam szalony dzień a na wieczór urodziny mojej psiapsióły więc byłabym w sobote nie przytomna z emocji, wiec jeśli wytrzymam do niedzieli rano to w tedy już na 1000% zrobie.Matkaroku kiedy testujesz? Ojej to współczuję bólu..
Czoperka rewelacyjna podróż.. Pozazdrościć [emoji2956]
A mi jakoś dzisiaj słabo, zmierzyłam sobie ciśnienie bo latały mi mroczki przed oczami i wyszło, że mam obniżone, 101x63. Kawę sobie strzeliłam chociaż wiem, że w ciąży teoretycznie nie można, no ale jakoś musiałam zniwelować te mroczki, żeby do pracy dojechać, a dojeżdżam blisko 30 km
Kawke w ciąży myśle można sie czasem napić najważniejsze jeśli pomogła.
Czoperka
@Matkaroku, czekam na Twój test
@kasik90 eeee można kawę w ciąży tylko w rozsądnych ilościach. Ja codziennie jedną pije
@Klamka82 gratuluję mdłości haha jak to brzmi...
@Keejti-93 witaj! W jakim wieku maluchu?
Mnie jakieś przeziębienie dopadło. A jeszcze dzisiaj mam zumbę. Niedobrze będzie z zatkanym nosem [emoji30]
@kasik90 eeee można kawę w ciąży tylko w rozsądnych ilościach. Ja codziennie jedną pije
@Klamka82 gratuluję mdłości haha jak to brzmi...
@Keejti-93 witaj! W jakim wieku maluchu?
Mnie jakieś przeziębienie dopadło. A jeszcze dzisiaj mam zumbę. Niedobrze będzie z zatkanym nosem [emoji30]
Matkaroku
Hehe nie zazdroszcze ale z tego rzeczywiście warto sie cieszyć bo oznacza że hormonki szaleją i wszystko idzie w dobra stroneCześć dziewczyny, zaliczyłam pierwsze mdłości rano!!!! )))
Matkaroku
Hej! Życze udanych kolejnych tygodni w grupie raźniej widze,że jestesmy w podobnym wieku i też 2 urwiskówCześć! Wpadłam się przywitać mam 25 lat i dwójkę maluchów na stanie. Po ostatnio dwóch nieudanych próbach 29.01 beta 200, a 4 lutego 1950 wizyta we wtorek jestem już na zwolnieniu, więc będę zaglądać termin wypada ok 2.10
Matkaroku
Czoperka, oj chorowanie w ciąży ciężka sprawa, oby na katarku sie skonczyło
Ja chwile se odpoczełam, jakieś 10 min. I musze sie zbierać na wywiadówke, a tak mi sie nie chce zimno mi i spać bym poszła. A potem z synem na basen. Ale mam lenia
Ja chwile se odpoczełam, jakieś 10 min. I musze sie zbierać na wywiadówke, a tak mi sie nie chce zimno mi i spać bym poszła. A potem z synem na basen. Ale mam lenia
reklama
Podziel się: