reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2019

Dobry wieczór :) dziś powtorzylam test i też wyszła blada Ale widoczna kreska :) wczoraj nie napisałam nic o sobie to teraz nadrobie ;) mam na imię Agata i mam 27 lat. To moja czwarta ciąża Ale dzidzia będzie druga. W domu syn w listopadzie skończył 2 latka także będzie prawie 3 lata różnicy jak wszystko pójdzie dobrze :) termin z om wypada na 16.10, pierwsza wizytę mam 18 lutego i czekam niecierpliwie

reklama
Hej
Mam 29 lat.
W czwartek 31.01 testowałam bo dziwnie się czułam testy pozotywne w piątek beta 98 w pon 326. Ostatnia miesiączka 2 stycznia.
Jestem mamą prawie 3 letniej córeczki
Teraz zamiast się cieszyć zastanawiam się czy dobrze przyrasta czy czasem nie za mało ☹️
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy

Dobry wieczór :) dziś powtorzylam test i też wyszła blada Ale widoczna kreska :) wczoraj nie napisałam nic o sobie to teraz nadrobie ;) mam na imię Agata i mam 27 lat. To moja czwarta ciąża Ale dzidzia będzie druga. W domu syn w listopadzie skończył 2 latka także będzie prawie 3 lata różnicy jak wszystko pójdzie dobrze :) termin z om wypada na 16.10, pierwsza wizytę mam 18 lutego i czekam niecierpliwie
Witam imienniczke, prawie w moim wieku :) wszystko pójdzie dobrze, na pewno :)

Hej
Mam 29 lat.
W czwartek 31.01 testowałam bo dziwnie się czułam testy pozotywne w piątek beta 98 w pon 326. Ostatnia miesiączka 2 stycznia.
Jestem mamą prawie 3 letniej córeczki
Teraz zamiast się cieszyć zastanawiam się czy dobrze przyrasta czy czasem nie za mało ☹️
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy
Hej:) może ciąża troszke młodsza? Lekarz rozwieje Twoje wątpliwosci. Najważniejsze, że przyrasta:)

No to po wizycie :) macica dobrze rozpulchniona, że użyje tego pięknego stwierdzenia ;) Wszystko narazie wygląda dobrze. 22.02 pierwsze USG, druga wizyta 26.02.

reklama
Do góry